blitz_logo_paars

Snel en makkelijk online zichtbaar en groeien met jouw ondernemers ideeën

Als ervaren ondernemer & duizendpoot help ik jou in no-time met jouw website, online programma e-book en automatiseringen

Online bereik met jouw bedrijfsidee

Klaar in no-time

Meteen groeien in SEO

Jouw eigen merk & logo

Blijvend up-to-date

Met een mooie, duurzame en effectieve website

 • SEO geoptimaliseerd
 • Een uitstraling en merk dat aansluit op jou en je aanbod
 • Makkelijk converteren met Call To Actions
 • Zonder afhankelijkheid van designer achteraf

Ondernemen en doen wat jij het allerliefste doet, terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over jouw online zichtbaarheid en uitstraling met een mooie website die responsief is en continu werkt op de verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets en desktops, onmisbaar. Laat de klanten & leads maar binnenstromen!

website-design

Brand & logo, design en implementatie...

Zodat jij kan focussen op waar jij goed in bent en er daarna zelf mee verder kan.

ontpop persoonlijke ontwikkeling programma

Voor een website die jou helpt groeien

Ik weet hoe lastig het is, als je je eerste omzet nog moet draaien. Het is zonde om een fortuin te investeren in een website, die moeilijk converteert en gevonden wordt in Google en waarvoor je vervolgens zelf nog een expert moet worden om blog berichten of pagina’s toe te voegen. Dat kan heel anders!

Ik ben Fanny en multi-disciplinair ontwerper en online ondernemer. In mijn ruim 14 jaar als ondernemer ben ik na veel frustratie en verschillende platforms te hebben uitgeprobeerd zoals Dreamweaver, Wordpress en Carrd, niet alleen een kei geworden in het bouwen van mooie, doeltreffende websites maar ook heb ik ontdekt dat het héél veel makkelijker en leuker kan!

Ik vind het super leuk om mooie dingen te ontwerpen en vooral snel resultaat te zien. En dat kan met een website! Daarom help ik graag starters aan een mooie, professionele website waarmee zij simpel verder kunnen groeien!

phoenix-logo-350x126

Ontvang meer bezoekers, leads en klanten

Je wordt totaal ontzorgd met een beetje van mij en Phoenix Ik maak voor jou het design en doe de technische voorinstellingen en...
 • Daarna is het super simpel bij te houden
 • Effectief want altijd up-to-date met de laatste technische ontwikkelingen
 • Inclusief webhosting en een uitgebreide foto stock library (met de Premium account)
 • Een goede klantenservice die altijd snel reageert op jouw vragen

Het enige wat je nog nodig hebt is een domeinregistratie voor jouw website. 

Simpel in 3 stappen

Kennismaken

In een online kennismaking bespreken we wat jij doet, wat jouw passie is, wie je klanten zijn en wat jij graag wilt uitstralen als bedrijf. Als het klikt maak je een proefaccount aan bij Phoenix en stuur je mij teksten en foto's voor op je site en een paar blog artikelen.

Brandboard

Ik maak n.a.v. ons gesprek 3 brandboards met logo, typografie en kleuren, waarna we samen afstemmen met welk voorstel we verder gaan. 

Site bouwen en lanceren

Ik bouw jouw website en dan kan hij de lucht in! We lopen samen door het platform heen en ik geef je de tips & tricks die je nodig hebt om jouw site te laten groeien en super makkelijk zelf uit te breiden. 

blitz_website
€750

Binnen 2 weken jouw Blitz(e) site?

Laten we beginnen met stap 1, de kennismaking, zodat we kunnen zien of het klikt en zo ja, gelijk aan de slag kunnen met het brandboard en de uitstraling van jouw site. 


Dit is wat ik dan nog van jou nodig heb:

 • Foto's en teksten voor op je site en één of twee blog artikelen (als je een blog wilt)
 • Een proef account op Phoenix van 2 weken en daarna adviseer ik je de Premium account te nemen omdat deze alle opties heeft die je nodig hebt
 • Jouw webdomein (je hoeft alleen een domein te registreren en hebt geen hosting pakket nodig)
Blitz is een onderdeel van Ontpop

KVK 70138850 I BTW NL001799993B09