membership stel

Zelfverzekerd bij jezelf blijven in relaties

Jouw persoonlijke relatie revolutie samen met mensen die NU vooruit willen komen

Video Aspect Ratio: 4:1

Zelfverzekerd bij jezelf blijven in relaties

Jouw persoonlijke relatie revolutie samen met mensen die NU vooruit willen komen

Verzeker jezelf van persoonlijke support om

Terug bij jezelf te komen en te blijven

1. Doorbreek oude gewoonten

Het membership helpt jou de patronen te doorbreken die je belemmeren. Bekijk situaties met een nieuwe bril, ontdek nieuwe manieren om ermee om te gaan en creëer gezonde relaties.
herprogrammeren

2. Word je emoties en gedrag de baas

Met de Q&A's in de wekelijkse online Powersessies leer je controle te krijgen over je eigen emoties en gedrag en  ontwikkel je de innerlijke kracht, zodat je kalm en zelfverzekerd kunt reageren in elke situatie.

3. Vriendschap, community en een 'safe space'

Je groeit niet verder dan je eigen visie reikt. Daarom is het cruciaal om jezelf te omringen met nieuwe mensen en een andere omgeving die je stimuleren en ondersteunen op jouw reis naar groei. Specifieke en ervaringsdeskundige support helpt je eindelijk echt los te laten. 
relatie revolutie

Creëer eindelijk momentum en blijvende resultaten met 24/7 persoonlijke begeleiding van de #1 ervaringsdeskundige

Als jij moeite hebt om bij jezelf en jouw grenzen te blijven in relatie tot anderen, zonder uit balans te raken of jezelf te verliezen, dan ben je niet de enige!

De grootste worstelingen van de mensen in de Ontpop community zijn de zorgen om niet te kunnen voldoen aan de verwachtingen (en behoeften) van anderen en de angst om de verbinding te verliezen met de mensen waar zij het meest van houden en om 'het fout te doen'.


Als je tussen de ± 35 en 50 jaar bent en je hebt de nodige tegenvallende ervaringen gehad in relaties, kan het ontzettend moeilijk zijn om deze patronen te doorbreken. Je loopt keer op keer tegen dezelfde problemen aan en het vertrouwen in jezelf, en of de liefde en aandacht die je zo graag wilt, lijkt steeds verder weg. Het voelt soms alsof je meer aan het overleven bent dan echt leven.


Misschien...

  • Vraag je jezelf af wat jij zou kunnen doen om jezelf te bevrijden van het verleden dat je maar blijft achtervolgen, waardoor je niet echt verder komt en je belemmerd voelt in je welzijn.
  • Heb je een relatie met een partner die niet echt empatisch of emotioneel beschikbaar is, waardoor je voortdurend in angst en onzekerheid zit en langzaam je zelfvertrouwen verliest. 
  • Heb je een relatie met een lieve en emotioneel gezonde partner maar raak je teveel getriggerd zodat je vaak controlerend, emotioneel of boos reageert en je relatie op het spel staat.
  • Ben je single en wil je diep vanbinnen niets liever dan een gezonde committed relatie, maar ben je bang om weer in dezelfde patronen te vallen en de 'verkeerde' partner aan te trekken. 
vuist

Sluit je vandaag nog aan als Ontpop Member en neem weer zelf het stuur in handen van jouw (liefdes)leven

stevig op jezelf staan

Online Powersessies

Dit is waar de magic happens! In deze persoonlijke en live online powersessies kun je jouw vragen stellen en krijg je de antwoorden en begeleiding voor uw specifieke omstandigheden binnen een veilige omgeving met gelijkgestemden. Deze sessies maken het verschil in de (h)erkenning en positieve energie om jouw patronen te doorbreken en jouw transformatie te ondersteunen.

⚠️ Let op: dit is de ENIGE plek waar ik LIVE, doorlopende wekelijkse coaching aanbied tegen zo'n laag tarief

De Powersessies vinden doordeweeks en overdag plaats. Afhankelijk van jouw startpunt, de andere members en beschikbaarheid plannen we een tijd die past!

Ik sta achter je met 24/7 support & feedback

Exclusieve persoonlijke support en begeleiding wanneer jij het nodig hebt.

247-support
* ik reageer altijd snel en zo snel mogelijk
vrouw gelukkig
Fanny heeft mijn leven gered. Ik ben haar eeuwig dankbaar. De steun, haar begrip en ervaring hebben mij zo enorm geholpen! Het lukt alleen om je patronen te doorbreken met iemand die je echt begrijpt. Zonder haar begeleiding had ik het denk ik niet gered. Dit membership is 100% aan te raden als je vast zit in patronen, ook vanuit een toxische relatie.
Rachelle

"Klaar voor de rust & het zelfvertrouwen om gezonde keuzes te maken vanuit jezelf"

Reviews

Fanny in duinen

Mijn missie? Meer liefde en harmonie creëren in de wereld door mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf.

Hé, ik ben Fanny, de bevlogen oprichter van de Ontpop Community & Academy. Mijn reis begon met persoonlijke uitdagingen op het gebied van liefde en relaties, wat leidde tot een diepe missie: de code van ware liefde en gezonde relaties kraken. Mijn Ontpop Methode heeft al velen geholpen in slechts 6 weken ongezonde relatiepatronen te doorbreken.

Waarom? Mijn passie is geworteld in het feit dat echte verandering begint bij jezelf, zelfontdekking en zelfliefde. Door mensen terug te brengen naar hun authentieke zelf, wil ik bijdragen aan het creëren van pure, oprechte en betekenisvolle liefde en relaties. Ik geloof dat wanneer we in harmonie zijn met onszelf, we een ripple-effect van liefde en harmonie verspreiden in de wereld.

Mijn missie is helder: het bevorderen van meer liefde en harmonie in de wereld, beginnend bij jezelf. Samen bouwen we aan een toekomst waarin mensen zich vrij voelen om voluit zichzelf te zijn en waar liefdevolle verbindingen en relaties de basis vormen voor een gebalanceerde en harmonieuze wereld. Doe jij mee met de relatie revolutie?

Liefs, Fanny

*Bonus* Masterclasses & meditaties

Exclusieve toegang tot Masterclasses en geleide meditaties!

onbelemmerd, grip op jezelf

Terug bij jezelf in zes weken tijd met grip op je emoties en duidelijke grenzen.

Het Membership is een vast onderdeel van Stevig op jezelf staan, waarmee je jouw patronen voorgoed doorbreekt. Kies voor dit programma als weet dat er meer nodig is om jezelf te trainen en patronen te doorbreken.

stevig op jezelf staan
relatie revolutie
€ 111
€ 88/ maand

Ontpop Membership

Leer en groei samen met anderen met onze support, Powersessies en masterclasses. Of je je nu in de beginfase zit van jouw zelfrealisatie, aan het helen bent van jouw verbroken relatie, in een relatie zit of aan het daten bent, deze bronnen zullen jou begeleiden en ondersteunen.


Het Membership ondersteunt jou in, en sluit aan op wie jij bent, zodat je sneller vooruitgaat in de richting die bij jou past. 


Dit krijg je met het Membership

  • 24/7 Persoonlijke support via de app
  • Wekelijkse online Powersessies exclusief voor Members
  • Specifieke en ervaringsdeskundige begeleiding
  • Toegang tot exclusieve masterclasses en geleide meditaties
Ik word Ontpop Member!
Tip! Als je eerder hebt deelgenomen aan Ontpop Je Basis (of Stevig op jezelf staan) kun je jouw membership activeren en opnieuw meedoen met een ronde van 6 weken