Video Aspect Ratio: 4:1

Ware liefde, rust & vertrouwen in jezelf vanuit zelfliefde

In 6 weken je patronen doorbreken en in balans voluit jezelf zijn

gezonde-bewuste-relatie

Ware liefde, rust & vertrouwen in jezelf vanuit zelfliefde

In 6 weken je patronen doorbreken en in balans voluit jezelf zijn

Creëer eerst de beste relatie met jezelf

bijjezelfblijven

Doorbreek terugkerende vervelende patronen in relaties

In 6 weken tijd weer zelfverzekerd en in verbinding met jezelf. Met deze doeltreffende manier en krachtige tools doorbreek je ongezonde patronen, leer je weer te leven vanuit jouw hart & ziel en zo beter en diepgaander te verbinden met anderen. 

 • 6 weken intensief programma: Begrijp en doorbreek diepgewortelde patronen stap voor stap.
 • Effectieve tools voor herprogrammering: Vergroot zelfinzicht, reguleer emoties en creëer blijvende verandering vanuit jezelf.
 • 6 maanden persoonlijke support & begeleiding: Deel je ervaringen met gelijkgestemden en ontvang waardevolle feedback en steun.


Ontpop is voor jou als je:

 • Moeite hebt om bij jezelf te blijven in relaties
 • Angst ervaart om de verbinding te verliezen
 • Terugkerende problemen en triggers ervaart in je relaties
 • Je zelfvertrouwen wilt vergroten
 • Klaar en committed bent om jezelf te bevrijden van ongezonde patronen


Ben je klaar om te focussen op en te creëren wat je werkelijk wilt? Start maandag!

Totdat je het onbewuste bewust maakt, zal het je leven bepalen en zul je het 'lot' noemen. Carl Jung
brein positief herprogrammeren

Creëer rust, liefde & geluk van binnenuit ipv van buitenaf

Van worstelen met ongezonde patronen naar een leven vol geluk en vrijheid. Ik ontdekte dat de sleutel niet in therapie lag, maar in commitment en consistentie. Nu help ik anderen met de Ontpop Methode om snel en makkelijk ongezonde patronen te doorbreken en in hun eigen kracht te staan. Leer echt contact maken, grenzen stellen, en vertrouwen hebben in jezelf en je eigen pad. Ontpop jezelf en ontdek de kracht van een nieuwe 'way of life'!

Persoonlijke support

Wekelijkse online groepssupport en 24/7 persoonlijke support via app

Resultaat in 6 weken

Diepgaande, blijvende verandering van binnenuit met houvast

gegarandeerd

100% Resultaatgarantie

Meer grip, balans, veerkracht en positiviteit in 6 weken

Ik had wel eerder therapie maar na een sessie stond ik er alleen voor en wist ik niet hoe ik de inzichten concreet moest toepassen. Door Fanny voelde ik me eindelijk wel gehoord en gesteund en kreeg ik dagelijks de structuur en houvast om mezelf te trainen, zoals je jezelf ook in de sportschool traint. Het is zo bijzonder en krachtig om te merken hoe mijn zelfbewustzijn verandert en nu ik dagelijks oefen met ander gedrag te ervaren welk effect ik heb op mijn relatie! Ik voel nu dat ik het veel beter zelf in de hand heb. 
man klant
Johan

zelfvertrouwen_man_vrouw

Ontpop jezelf: Stop met analyseren en begin met actie


Bij reguliere therapie en coaching val je vaak terug in oude patronen. Ontpop biedt dagelijkse training en persoonlijke steun voor echte verandering. Ervaringsdeskundigheid zorgt voor diepgaand begrip en erkenning, zodat je kunt groeien en loslaten.

stapstenen

Effectief met een half uurtje per dag

Jarenlang worstelde ik zelf met ongezonde patronen, tot ik ontdekte dat de sleutel tot verandering niet in therapie lag, maar in een specifieke volgorde, consistentie en commitment. Nu help ik anderen met de Ontpop Methode om snel en effectief deze doorbraak te bereiken, en in hun eigen kracht te staan terwijl ze beter verbinden met anderen.

Wat je krijgt:

 • 6 weken transformerende online video training
 • Dagelijkse support voor echte verandering
 • 6 maanden Ontpop Jezelf Community met gelijkgestemden


profielfoto van Fanny van Ontpop

Liefde & relatie mentor

Hé, ik ben Fanny! Voortdurende levensverbeteraar en moeder van 3 dochters. Ik zwom tegen de stroom in en deed zoals ik dacht dat het hoorde of zoals anderen het van mij verwachtten waardoor ik me machteloos voelde, overgeleverd aan de omstandigheden en mezelf kwijtraakte. Dit leidde tot vele worstelingen in mijn privé- en werkrelaties en twee burn-outs.

Uit deze worstelingen en jarenlange ervaring in de uiteenlopende effecten wat dit ongezonde relatiepatroon teweeg brengt, ontstond uiteindelijk de Ontpop methode, waarmee ik anderen help om sneller en gemakkelijker dezelfde verandering te bereiken van binnenuit. Ik geloof in de kracht van puur en oprecht jezelf zijn, ondanks alles.

stevig op jezelf staan
€ 888

Stevig op jezelf staan

Breek los uit jouw vicieuze cirkel, versterk jezelf & creëer betekenisvolle relaties. 'Stevig op Jezelf Staan' helpt je in 6 weken zelfverzekerd, onafhankelijk en voluit jezelf te zijn en samen met de Ontpop Jezelf Community ervoor te zorgen dat jouw leven totaal verandert. 


Dit krijg je:

 • Blijvend toegang tot het online programma 'Stevig op jezelf staan'
 • 6 maanden lang Ontpop Jezelf Community lidmaatschap met 24/7 persoonlijke ondersteuning en wekelijkse online meetings met andere Members en dus gelijkgestemden
 • 100% resultaatgarantie!
Ik wil maandag starten!


Het is mogelijk termijnen te betalen!

Hoe zien de 6 weken van het programma eruit?

Week 1 - Oase

In week één leer je hoe je weer de veiligheid en geborgenheid vindt in jezelf. Jouw oase, waar je altijd kunt terugkeren en een stevige fundering om jouw nieuwe 'ik' op te bouwen.

Week 2 - Nu ik

In week twee krijg je meer inzicht in jouw patronen en de houvast en tools om jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde terug te krijgen om jezelf weer op één te zetten. De meesten ervaren in deze week al een enorme verandering!

Week 3 - Trouw

In week drie leer je trouw te zijn aan jezelf, zodat je weer op jezelf kunt bouwen en vertrouwen. Je leert omgaan met triggers, negatieve gedachten, woede en bouwt aan jouw persoonlijke waarden en ware authenticiteit. Puur en oprecht zoals je bent.

Week 4 - Plek

Week vier gaat over het weer durven en terug innemen van jouw plek en positie. Fysiek en emotioneel. Je wordt je bewust van welke ruimte jij inneemt of waar je jezelf klein houdt, zodat je geleidelijk aan, meer ruimte voor jezelf zal innemen en je beter op je plek gaat voelen.

Week 5 - Ontdek

In week vijf ga je jezelf weer herontdekken en oefenen met jouw nieuwe 'ik' en jouw persoonlijke grenzen. Je ontdekt het effect van jouw energie en hoe je weer vanuit zachtheid en ontspanning in het leven kunt staan, zonder jezelf te hoeven 'wapenen' of jezelf kwijt te raken.

Week 6 - Power

Tot slot leer je in week zes om van binnenuit, vanuit jouw eigen persoonlijke kracht, met liefde en respect op een effectieve manier jouw wensen, grenzen en behoeften te communiceren. Deze week gaat over veerkracht, kwetsbaarheid, omgaan met conflicten, kritiek of negatieve invloeden van buitenaf. Kortom, dit is de week die jou laat voelen dat jij de wereld aankan, onafhankelijk van wat er om je heen gebeurt!

Laat je werkgever jouw Ontpop Programma vergoeden!

Net zoals de meeste deelnemers dat doen. Er zijn vaak persoonlijke ontwikkelingsbudgetten beschikbaar voor jou. 

Ik heb het je gemakkelijk gemaakt om toestemming te vragen met een heel simpel stappenplan....

Fanny in Zarayda Podcast

null

null

yl_brand_partner_logo-nl

anders reageren

Een ander kun je nooit veranderen. Het gaat om wat jij ermee doet.

Neem de verantwoordelijkheid over jezelf, dan verandert alles om je heen.