ware liefde vinden

Stop zelfopoffering en ontdek je eigen geluk van binnenuit

Verbinding met anderen start bij verbinding met jezelf

Fanny in duinen

Stop zelfopoffering en ontdek je eigen geluk van binnenuit

Verbinding met anderen start bij verbinding met jezelf

Onbelemmerd!

Krijg nu gratis toegang tot de #3 fundamentele stappen voor hoe je grip krijgt op jezelf en eindelijk voluit jezelf kunt zijn!
50%
Je bent er bijna!
Vul jouw gegevens in om gratis toegang te krijgen tot het online programma
Meteen gratis toegang
Onbelemmerd!

De online Community & Academy

Voor wie altijd focust op anderen en zichzelf vergeet

Snel resultaat

In een paar weken tijd kan jouw mindset, energie en je leven verbeteren!

Specifiek & effectief

Eenvoudig en effectief aan de slag met de lessen en tools die wel werken

Ervaringsdeskundig

Eindelijk (h)erkenning! Ik en de community begrijpen jou wel.

Hé, ik ben Fanny

Wil jij dat ook? Jij bent niet alleen. Ik help jou jezelf snel en effectief terug in jouw eigen kracht.
profielfoto fanny rond
Fanny Willems, Oprichter Ontpop Community & Academy

Moeiteloos jezelf zijn in relaties

Hoewel ik een heel positief, sterk en onafhankelijk mens ben, leek het alsof het leven mij steeds tegenwerkte. Ik deed zo hard mijn best om alles goed te doen en iedereen tevreden en gelukkig te houden maar had niet door hoeveel onrust en energie mij dat kostte. Dit patroon blokkeerde mij juist voor wat ik het allerliefste wilde; echte verbinding, liefde en rust. 


Het kostte mij járen om tot de ontdekking te komen dat je moeiteloos gelukkig kunt zijn, echte verbinding maakt met anderen en dat alles pas gaat stromen als je oprecht in verbinding staat met jezelf. 


Ik ontwikkelde de Ontpop methode die je leert met mijn programma Ontpop Je Basis, waarmee je snel en effectief leert om voortaan stevig op en in verbinding met jezelf te staan. Zo ontstaat er eindelijk rust, flow en voel je onbelemmerde vrijheid. 


Het is mijn missie om meer verbinding te creëren in de wereld, door zoveel mogelijk mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf. 

brein positief herprogrammeren

Je kan niet bij een ander halen wat je eerst in jezelf moet vinden.

Ervaar de kracht van de Ontpop Methode, die ik ontwikkelde vanuit mijn eigen ervaring, jarenlange onderzoeken en kennis die ik heb opgedaan, ontwikkeling en expertise. Door de principes van kwantumfysica, mindfulness en empowerment toe te passen, creëer je blijvende verandering van binnenuit en kom je in je eigen kracht te staan. Door het herprogrammeren van je brein en het doorbreken van oude patronen, bereik je in korte tijd een merkbare verbetering in je leven en relaties. Ontvang persoonlijke begeleiding en support, en ontdek wat eerder met andere therapieën niet mogelijk leek.

De snelle methode naar jouw eigen kracht van binnenuit

niet najagen maar aantrekken van liefde

Vergroot je zelfliefde

Download het gratis e-book Ontpop Je Zelfliefde en zet concrete stappen naar meer zelfliefde van binnenuit. 

stevig op jezelf staan

Stevig op jezelf staan

Weer stevig op jezelf staan. Neem de snelweg om in zes weken tijd weer stevig en positief op jezelf te staan, ondanks alles. 
meditatie

Krachtige meditatie

Ga jij nog teveel mee in de (negatieve) energie van anderen en wil je rust creëren voor jezelf? Deze meditatie is super krachtig! 

Laat je werkgever jouw Ontpop Programma vergoeden!

Net zoals de meeste deelnemers dat doen. Er zijn vaak persoonlijke ontwikkelingsbudgetten beschikbaar voor jou. 

Ik heb het je gemakkelijk gemaakt om toestemming te vragen met een heel simpel stappenplan....

Reviews

fanny in auto

Niet ondanks maar dankzij,

ben ik geworden wie ik nu ben

Ik nam mijn leven en geluk weer in eigen handen. Nu jij nog! 

Psst... wordt Ontpop Insider

Dan krijg je gratis toegang tot de online Community en ontvang je tips en tools die Fanny nergens anders deelt en kun je deelnemen aan de maandelijkse Q&A!
50%
Ontpop Insider worden
Krijg toegang tot de online omgeving van de Ontpop Community, ontvang tips en tools die Fanny nergens anders deelt en neem gratis deel aan de maandelijkse Q&A meetings!
Ja, ik wil deel uitmaken van de community en ontvang graag tips en inspiratie die Fanny nergens anders deelt!
Insider worden
Q&A sessie