Video Aspect Ratio: 4:1

Vertrouwen in jezelf en je intuïtie om eindelijk voluit jezelf te zijn

Terug in de kracht die je altijd al in je had

tweelingziel-relatie koppel strand

Vertrouwen in jezelf en je intuïtie om eindelijk voluit jezelf te zijn

Terug in de kracht die je altijd al in je had

verbinding-vrienden-relaties

Puur leven vanuit liefde voor jezelf en volgens je intuïtie.

Gun jezelf de kans om met 6 weken structuur en persoonlijke begeleiding, radicaal eerlijk en trouw te worden aan jezelf en een enorme sprong vooruit in je persoonlijke groei te maken! Krijg de tools en houvast om voortaan te leven vanuit jouw hart & ziel, zodat relaties en liefde je eindelijk gemakkelijk afgaan. 


Ontpop is voor jou als je:

 • Geneigd bent eerst op anderen af te stemmen en dan pas op jezelf
 • Jezelf teveel aanpast en grenzen verlegt om conflict te voorkomen
 • Terugkerende problemen en triggers ervaart in je relaties
 • Je zelfvertrouwen en zelfliefde wilt vergroten
 • Gedreven bent in persoonlijke groei, open en gecommitteerd bent om aan jezelf te werken en ècht te willen groeien.
brein positief herprogrammeren

Hoe Ontpop werkt...

Aantrekken in plaats van najagen

95% van je gedrag en gedachten gebeuren onbewust. Je gedachten sturen je gedrag aan, bepalen je emoties, en zenden een energiefrequentie uit. Alles om je heen is energie, zelfs je lichaam is 99,9999% energie en slechts 0,00001% materie. De Wet van Aantrekkingskracht leert dat je de frequentie aantrekt die je uitzendt, wat betekent dat je aantrekt hoe je je voelt over jezelf.


Verander je energiefrequentie om je levenservaring te beïnvloeden.

Het probleem is dat we ons slechts 5% bewust zijn van ons doen en denken, en vaak ver van onze intuïtie en lichaam verwijderd zijn door externe afleidingen.


De oplossing? Niets is vast en alles verandert, inclusief je brein. Neuroplasticiteit toont aan dat je brein zich aanpast door consistentie en herhaling over minimaal 21 dagen. Door 6 weken lang dagelijks positieve aandacht aan jezelf te besteden:

 • Word je je bewust van meer dan die 5%
 • Transformeer je jouw emoties
 • Krijg je diepe zelfkennis en bewustzijn
 • Verander je gedrag en emoties, en daarmee jouw realiteit
 • Ontvang je support en persoonlijke begeleiding om vol te houden
 • Leer je vertrouwen op jezelf, je intuïtie en de kracht van het universum
Meer informatie


Verander je energiefrequentie en transformeer je leven!

Ik voelde me eindelijk gehoord en gesteund. De dagelijkse structuur gaf me de houvast die ik miste bij eerdere therapieën. Het is bijzonder om te zien hoe mijn zelfbewustzijn verandert en de positieve invloed die ik nu op mijn relatie heb. Ik voel dat ik alles veel beter zelf in de hand heb.
man klant
Johan
Ik ben zo blij met het programma en met jouw hulp. Ik voel dat ik in de lift zit.
vrouw gelukkig
Daniëlle
Dit heeft me echt weer terug in mijn kracht en in verbinding met mezelf gezet. Ik heb meer vertrouwen in mezelf, in de liefde en laat me nu vooral leiden door mijn eigen gevoel en intuïtie i.p.v. alleen maar af te stemmen op de ander. 
vrouw rust
Stephanie

Waar ik het vroeger zag als een zwakte, is mijn kwetsbaarheid & sensitiviteit is nu mijn kracht.

 Nu voel ik in mijn werk en ook privé relaties intuïtief aan wat ego (en niet oprecht is) en wie hun puurste zelf is. Met rake vragen en tools begeleid ik met Ontpop mensen het beste en meest pure en oprechte uit zichzelf naar boven te brengen, om voortaan ook voluit en vrij zichzelf te zijn en sensitiviteit, kwetsbaarheid en dus zichzelf te omarmen.

Persoonlijke support

Wekelijkse online groepssupport en 24/7 persoonlijke support via app

Resultaat in 6 weken

Diepgaande, blijvende verandering van binnenuit met houvast

gegarandeerd

100% Resultaatgarantie

Meer grip, balans, veerkracht en positiviteit in 6 weken

persoonlijke-doorbraak

Een half uurtje van je dag maakt een groot verschil

Met de specifieke volgorde, consistentie en commitment van de Ontpop Methode, kun je snel en effectief jouw persoonlijke doorbraak realiseren. Bereik wat je eerder niet lukte en doorbreek blijvend de patronen waarin je steeds terugviel.


Wat je krijgt:

 • 6 weken structuur & houvast: Begrijp jezelf,  transformeer oude patronen en gewoonten en stap vol vertrouwen in jouw authentieke zelf
 • Effectieve tools voor zelfinzicht en bewustzijn: Vergroot zelfinzicht, reguleer emoties en creëer blijvende verandering.
 • 6 maanden persoonlijke support & begeleiding: Trek je op aan anderen en voel je gesterkt door contact met gelijkgestemden die net als jij gedreven zijn in hun groei.


Ontdek jezelf en vindt de kracht die je altijd al in je had!


Ontpop biedt de training en persoonlijke steun voor verandering van binnenuit. Ervaringsdeskundigheid en consistente, persoonlijke support zorgt voor diepgaand begrip en erkenning, zodat je een enorme sprong kunt maken in jouw groei en voluit jezelf kunt zijn.

profielfoto van Fanny van Ontpop

Why fit in, when you were born to stand out?

Hé, ik ben Fanny! Persoonlijke groei en evolutie en het grootbrengen van mijn drie dochters zijn mijn passies. Vroeger deed ik vooral wat anderen van mij verwachtten, waardoor ik mezelf kwijtraakte en burn-out raakte. Ik was zo gericht op anderen en externe bevestiging dat ik ver van mezelf afdreef, wat zorgde voor heel veel struggles, lessen en ervaring in liefde en relaties.


Door te leren puur en oprecht mezelf te zijn, werd mijn leven veel makkelijker en leuker! Hoe dichter ik bij mezelf kom, hoe meer ik op mezelf vertrouw en hoe beter ik in contact sta met mijn intuïtie, kracht, en eigenwaarde. Ik geniet ervan om mensen te helpen meer inzicht te krijgen in zichzelf. Ik kan nu niet anders meer dan puur, eerlijk en oprecht zijn tegenover mezelf en anderen en neem geen genoegen meer net minder dan ik verdien. Als jij dat ook wilt leren, laat me je helpen!

stevig op jezelf staan
888,- incl. btw

Stevig op jezelf staan

Breek los uit jouw vicieuze cirkel, versterk jezelf & creëer betekenisvolle relaties. 'Stevig op Jezelf Staan' helpt je in 6 weken zelfverzekerd, onafhankelijk en voluit jezelf te zijn en samen met de Ontpop Jezelf Community ervoor te zorgen dat jouw leven totaal verandert. 


Dit krijg je:

 • Blijvend toegang tot het online programma 'Stevig op jezelf staan'
 • 6 maanden lang Ontpop Jezelf Community lidmaatschap
 • 24/7 persoonlijke ondersteuning en wekelijkse online Powersessies
 • Contact met andere gelijkgestemden die gedreven zijn in hun groei
 • Extra toegang tot geleide meditaties & masterclasses!
 • 100% resultaatgarantie!

Hoe zien de 6 weken van het programma eruit?

Week 1 - Oase

In week één leer je hoe je weer de veiligheid en geborgenheid vindt in jezelf. Jouw oase, waar je altijd kunt terugkeren en een stevige fundering om jouw nieuwe 'ik' op te bouwen.

Week 2 - Nu ik

In week twee krijg je meer inzicht in jouw patronen en de houvast en tools om jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde terug te krijgen om jezelf weer op één te zetten. De meesten ervaren in deze week al een enorme verandering!

Week 3 - Trouw

In week drie leer je trouw te zijn aan jezelf, zodat je weer op jezelf kunt bouwen en vertrouwen. Je leert omgaan met triggers, negatieve gedachten, woede en bouwt aan jouw persoonlijke waarden en ware authenticiteit. Puur en oprecht zoals je bent.

Week 4 - Plek

Week vier gaat over het weer durven en terug innemen van jouw plek en positie. Fysiek en emotioneel. Je wordt je bewust van welke ruimte jij inneemt of waar je jezelf klein houdt, zodat je geleidelijk aan, meer ruimte voor jezelf zal innemen en je beter op je plek gaat voelen.

Week 5 - Ontdek

In week vijf ga je jezelf weer herontdekken en oefenen met jouw nieuwe 'ik' en jouw persoonlijke grenzen. Je ontdekt het effect van jouw energie en hoe je weer vanuit zachtheid en ontspanning in het leven kunt staan, zonder jezelf te hoeven 'wapenen' of jezelf kwijt te raken.

Week 6 - Power

Tot slot leer je in week zes om van binnenuit, vanuit jouw eigen persoonlijke kracht, met liefde en respect op een effectieve manier jouw wensen, grenzen en behoeften te communiceren. Deze week gaat over veerkracht, kwetsbaarheid, omgaan met conflicten, kritiek of negatieve invloeden van buitenaf. Kortom, dit is de week die jou laat voelen dat jij de wereld aankan, onafhankelijk van wat er om je heen gebeurt!

Laat je werkgever jouw Ontpop Programma vergoeden!

Net zoals de meeste deelnemers dat doen. Er zijn vaak persoonlijke ontwikkelingsbudgetten beschikbaar voor jou. 

Ik heb het je gemakkelijk gemaakt om toestemming te vragen met een heel simpel stappenplan....

Fanny in Zarayda Podcast

null

null

yl_brand_partner_logo-nl

anders reageren

Wat er ook gebeurt, het gaat erom hoe jij ermee omgaat

Neem de verantwoordelijkheid over jezelf, dan verandert alles om je heen.