Fanny in duinen

Ontpop Je Basis

Fanny in duinen
Ontpop je basis

In zes weken vind je jezelf terug, leer je stevig op jezelf te staan en doorbreek je het patroon dat jou heeft klem gezet

Herken je jezelf hierin?

 • "Ik ben mezelf compleet kwijtgeraakt"
 • "Ik loop helemaal vast in mijn relaties en weet niet meer wat ik moet doen"
 • "Ik wil leren hoe ik stevig op mezelf kan staan en duidelijk mijn grenzen aangeef"


Als je jezelf (jarenlang) hebt weggecijferd in de liefde en ook in andere relaties, breekt dit je uiteindelijk op en loop je tegen de spreekwoordelijke lamp. 

Heftige ruzies, veel pijn en emoties, een (vecht)scheiding... de spanningen kunnen ineens heel hoog oplopen wanneer jij beseft dat je zo niet langer verder kan!

Je bent niet alleen. Er zijn duizenden vrouwen die in een vergelijkbare situatie zitten en hiermee worstelen. 

Ontdek hoe jij zelf de rust & stilte wordt middenin de storm die om je heen raast

Verander je jouw gedachten, dan verandert je gedrag en verandert het resultaat en het effect op je omgeving. Vaak vallen dan veel blokkades en problemen weg! 

Het is en voelt super krachtig als je voelt dat je je leven weer in eigen handen hebt!

Ontpop aanbod programma's

Ontpop Je Basis is het online 6-weken programma om jou te helpen de overgang te maken van het jezelf structureel wegcijferen in relaties, naar weer voluit en vrij jezelf zijn, precies zoals je bent!

Bij aankoop krijg je direct toegang tot de online Ontpop Community & Academy. Je kunt daar kennismaken met de anderen in de community en ervaringen delen.

Het programma is opgebouwd met het ritme van de weekdagen dus start altijd op maandag en is inclusief: 

 • 6 weken (42 dagen!) aan transformerende, stap-voor-stap online video training

 • Handige download journalling opdrachten, geleide meditaties, (boeken) tips en adviezen

 • Toegang tot de besloten Online Community en contact met gelijkgestemden

 • Na het programma blijf je altijd toegang houden tot het programma, updates en uitbreidingen!


6 modules in 6 weken -  de beproefde & bewezen* Ontpop methode

Week 1 - Oase

In week één leer je hoe je weer de veiligheid en geborgenheid vind in jezelf. Jouw oase waar je altijd kunt terugkeren en een stevige fundering om jouw nieuwe 'ik' op te bouwen.

Week 2 - Nu ik

In week twee krijg je meer inzicht in jouw patronen en de houvast en tools om jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde terug te krijgen om jezelf weer op één te zetten. De meesten ervaren nu al een enorme verandering!

Week 3 - Trouw

In week drie leer je beter trouw te zijn aan jezelf en weer op jezelf kunt bouwen en vertrouwen.  Je leert omgaan met triggers, negatieve gedachten, woede en bouwt aan jouw persoonlijke waarden en ware authenticiteit. Puur en oprecht zoals je bent. 

Week 4 - Plek

Week vier gaat over het weer durven innemen van jouw plek en positie. Fysiek en emotioneel. Je wordt je bewust van welke ruimte jij inneemt of juist niet, waar je jezelf klein houdt en voel je hoe je jouw persoonlijke ruimte meer mag gaan innemen. 

Week 5 - Ontdek

In week vijf ga je jezelf weer herontdekken en oefenen met jouw nieuwe 'ik' en jouw persoonlijke grenzen. Je ontdekt het effect van jouw energie en hoe je weer meer vanuit zachtheid en vrouwelijkheid in het leven kunt staan, zonder jezelf kwijt te raken.

Week 6 - Power

In week zes leer je vanuit jouw eigen persoonlijke kracht, met liefde en respect op een effectieve manier jouw wensen en behoeften communiceren. Dit gaat over veerkracht, kwetsbaarheid en hoe je omgaat met conflicten, kritiek of negatieve invloeden van buitenaf. Kortom, dit is de week die jou laat voelen dat jij de wereld aankan, onafhankelijk van wat er om je heen gebeurt!
* Tientallen studenten hebben het Ontpop je Basis programma met succes doorlopen! Ben jij klaar om te ontpoppen? Zie de resultaten die zij voor zichzelf creëerden met het programma!

Ontpop je Basis is voor ieder wie zichzelf wegcijfert en zoekt naar

meer geluk, oprechte liefde & verbinding

single of weinig verbinding in relatie of
Single of op zoek naar meer verbinding
Je bent single of ontevreden in je relatie maar zoekt meer liefde en verbinding terwijl je het moeilijk vind om voor jezelf in te staan en voluit jezelf te zijn.
begeleiding tijdens echtscheiding of mediation

Tijdens echtscheiding of mediation traject

Je zit in een moeilijke, conflict- of vechtscheiding en zoekt erkenning, begeleiding, steun en handvatten om jouw nieuwe leven in te richten. Puur en vanuit jezelf
woede en wrok loslaten en doorgaan
Moeite met loslaten en verder gaan
Je bent al een tijd gescheiden of alleen maar het lukt je niet om de pijn, woede en wrok los te laten, waardoor je blijft steken in het verleden, terwijl je vóóruit wilt omdat je weet dat er zóveel meer in zit.

Extra effect met het Ontpop Membership!

De online Ontpop Community is de plek waar je niets hoeft uit te leggen en de (h)erkenning en rust vind die nodig zijn om ècht los te laten. Je wordt automatisch lid van de Community bij aankoop van één van de programma's.

Het Ontpop Membership gaat nog een stap verder!

 • Iedere week deelnemen aan de online Members Meeting met Fanny persoonlijk en een klein groepje van max. 6 vrouwen, zodat je de nieuwe, positieve energie en power de hele week kunt vasthouden
 • 24/7 Persoonlijke support, advies en feedback van Fanny via de app!
 • Exclusief toegang tot de Members groep in de online omgeving met informatie, tips en inspiratie in de community

Omdat je het samen deelt met anderen wordt het makkelijker, leuker èn voordeliger in vergelijking met één op één begeleiding. (dat vind je in de VIP upgrade)

Dit is jouw eigen groepje peers, dat je helpt in jouw commitment, positiviteit en houvast om ervoor te zorgen dat jij de door jou ingezette verandering zult vasthouden en niet meer terugvalt in oud gedrag maar voortaan lief bent voor jezelf.

Vink het Ontpop Membership aan bij jouw bestelling en krijg gelijk toegang

Ontpop je basis en verander je leven
€ 1111,-
€ 600,-

Leer stevig en onafhankelijk op jezelf te staan in de liefde en in relaties zodat je voluit en gelukkig jezelf zijn en je leven in eigen handen hebt, binnen jouw grenzen. 

Mijn ervaringsdeskundigheid zorgt voor rust, erkenning en het vertrouwen om je eigen patronen te durven doorzien en doorbreken en het programma geeft je de tools en houvast om jezelf te herprogrammeren en het daadwerkelijk anders te gaan doen. 

Best Value
1111,-
600,-
Blijvend toegang tot het hele programma!
Als je vóelt dat je het vanaf NU anders wilt gaan doen, committed bent om er echt  voor te gaan en jezelf niet meer de kans wilt geven om terug te vallen in jouw oude patronen. 
555,-
333,-

Voor twee van de zes weken

Ontdek twee  weken van het programma en besluit daarna pas of je de overige vier weken wilt ontgrendelen voor €344,-
444,-
44,-
Drie dagen Programma

Een voorproefje van Ontpop Je Basis. Leer de #3 cruciale stappen om onafhankelijk en stevig op jezelf te staan. 

Start alvast vóórdat je OJB start en ontvang je aankoopbedrag terug. 

Gelimiteerd

222,-
111,-
Per maand
 • Wekelijkse Online Members Meeting
 • 24/7 Persoonlijke support
 • Toegang tot exclusief groepje gelijkgestemden

Of plan vrijblijvend een transformatiesessie

Plan rechtstreeks jouw afspraak in om kennis te maken en te ontdekken wat het beste bij jou past.