Fanny in duinen

Ontpop Je Basis

Fanny in duinen
Ontpop je basis

"Take back your power"

Herken je jezelf hierin?

 • "Ik ben mezelf compleet kwijtgeraakt en laat mezelf ondersneeuwen"
 • "Ik kan en mag in mijn relatie niet mezelf zijn"
 • "Ik loop helemaal vast in mijn relaties en weet niet meer wat ik moet doen"
 • "Ik wil leren hoe ik stevig op mezelf kan staan en duidelijk mijn grenzen aangeef"

Als je jezelf (jarenlang) hebt weggecijferd in de liefde en ook in andere relaties, breekt dit je uiteindelijk op en loop je tegen de spreekwoordelijke lamp. 

Heftige ruzies, veel pijn en emoties, een (vecht)scheiding... de spanningen kunnen ineens heel hoog oplopen wanneer jij beseft dat je zo niet langer verder kan!

Je bent niet alleen. Er zijn duizenden vrouwen die in een vergelijkbare situatie zitten en hiermee worstelen. 

Ontdek hoe jij zelf de liefdevolle rust & stilte wordt middenin de storm en jouw power van binnenuit terug vindt. Liefde overwint echt alles. 

Op 20 maart aanstaande start de nieuwe groep!

Ontpop je basis
Bij inschrijving heb je meteen toegang tot de Ontpop Community en het Membership geeft je toegang tot de wekelijkse online groepsmeetings waar je eindelijk de rust en (h)erkenning vindt om los te laten en jouw herstel in te zetten. Met de 24/7 persoonlijk support, kun je op de moeilijkste momenten jouw vraag stellen aan Fanny.


Vervolgens start iedereen die zich voor deze ronde heeft ingeschreven op dezelfde dag met het online programma, zodat iedereen tegelijk oploopt en in dezelfde fase zit. Je volgt het in je eigen tijd en ruimte maar je bent niet alleen!

Maandag
20 maart 2023

Jouw tijd

Ontpop Je Basis is specifiek gemaakt vóór en met mensen zoals jij, met alleen de tools en lessen die daadwerkelijk helpen. Een ander kun je niet veranderen of controleren maar het is magisch om te zien hoe conflicten en blokkades verdwijnen, wanneer jij jezelf verandert.

Het is en voelt super krachtig als je voelt dat je je leven weer in eigen handen hebt!

Ontpop aanbod programma's

Het enige wat je hoeft te doen is dagelijks het programma stap-voor-stap te volgen. Door de herhaling en bewustwording veranderen geleidelijk aan jouw mindset, leefstijl en zelfvertrouwen zodat je bij jezelf een nieuwe, stevige, positieve en onafhankelijke basis herprogrammeert.

Het programma volgt heel natuurlijk de thema's die zich aandienen tijdens jouw helingproces op en houdt rekening met het ritme van de week.

 • 6 weken (42 dagen!) aan transformerende, stap-voor-stap online video training

 • Handige download journalling opdrachten, geleide meditaties, (boeken) tips en adviezen

 • Toegang tot de besloten Online Community en contact met gelijkgestemden

 • Na het programma blijf je altijd toegang houden tot het programma, updates en uitbreidingen!

 • Het Membership dat je afsluit bij aankoop, geeft je toegang tot de wekelijkse online groepsmeetings en persoonlijke 24/7 support via de chat. Dit kun je naar eigen wens voortzetten zolang jij het nodig hebt en na de eerste termijn op ieder moment opzeggen.


6 modules in 6 weken -  de beproefde & bewezen* Ontpop methode

Week 1 - Oase

In week één leer je hoe je weer de veiligheid en geborgenheid vind in jezelf. Jouw oase waar je altijd kunt terugkeren en een stevige fundering om jouw nieuwe 'ik' op te bouwen.

Week 2 - Nu ik

In week twee krijg je meer inzicht in jouw patronen en de houvast en tools om jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde terug te krijgen om jezelf weer op één te zetten. De meesten ervaren nu al een enorme verandering!

Week 3 - Trouw

In week drie leer je beter trouw te zijn aan jezelf en weer op jezelf kunt bouwen en vertrouwen.  Je leert omgaan met triggers, negatieve gedachten, woede en bouwt aan jouw persoonlijke waarden en ware authenticiteit. Puur en oprecht zoals je bent. 

Week 4 - Plek

Week vier gaat over het weer durven innemen van jouw plek en positie. Fysiek en emotioneel. Je wordt je bewust van welke ruimte jij inneemt of juist niet, waar je jezelf klein houdt en voel je hoe je jouw persoonlijke ruimte meer mag gaan innemen. 

Week 5 - Ontdek

In week vijf ga je jezelf weer herontdekken en oefenen met jouw nieuwe 'ik' en jouw persoonlijke grenzen. Je ontdekt het effect van jouw energie en hoe je weer meer vanuit zachtheid en vrouwelijkheid in het leven kunt staan, zonder jezelf kwijt te raken.

Week 6 - Power

In week zes leer je vanuit jouw eigen persoonlijke kracht, met liefde en respect op een effectieve manier jouw wensen en behoeften communiceren. Dit gaat over veerkracht, kwetsbaarheid en hoe je omgaat met conflicten, kritiek of negatieve invloeden van buitenaf. Kortom, dit is de week die jou laat voelen dat jij de wereld aankan, onafhankelijk van wat er om je heen gebeurt!
* Tientallen studenten hebben het Ontpop je Basis programma met succes doorlopen! Ben jij klaar om te ontpoppen? Zie de resultaten die zij voor zichzelf creëerden met het programma!

Ontpop je Basis is voor ieder wie zichzelf wegcijfert en verliest in relaties en zoekt naar

meer geluk, oprechte liefde & verbinding

single of weinig verbinding in relatie of
Single of op zoek naar meer verbinding
Je bent single of ontevreden in je relatie maar zoekt meer liefde en verbinding terwijl je het moeilijk vind om voor jezelf in te staan en voluit jezelf te zijn.
begeleiding tijdens echtscheiding of mediation

Tijdens echtscheiding of mediation traject

Je zit in een moeilijke, conflict- of vechtscheiding en zoekt erkenning, begeleiding, steun en handvatten om jouw nieuwe leven in te richten. Puur en vanuit jezelf
woede en wrok loslaten en doorgaan
Moeite met loslaten en verder gaan
Je bent al een tijd gescheiden of alleen maar het lukt je niet om de pijn, woede en wrok los te laten, waardoor je blijft steken in het verleden, terwijl je vóóruit wilt omdat je weet dat er zóveel meer in zit.
Ontpop je basis en verander je leven
€ 1111,-
€ 666,-

Op maandag 20 maart aanstaande starten we met een nieuwe groep aan de 6 weken die jouw leven en geluk voorgoed kunnen veranderen!

online power sessie
€ 180,-
€ 111,-

Je wordt Member, direct bij inschrijving voor het programma en het laten doorlopen voor zolang jij het nodig hebt. Op een later moment kun je het altijd (opnieuw) activeren. Jij kiest jouw support.

 • Exclusieve Members groep, binnen de community
 • Wekelijkse online groepsmeetings (met max. 6 personen)
 • 24/7 persoonlijke support van Fanny via de chatfunctie in de app
Membership afsluiten
Iedere maand kun je het opzeggen
Best Value
1111,-
600,-
Blijvend toegang tot het hele programma!
Als je vóelt dat je het vanaf NU anders wilt gaan doen, committed bent om er echt  voor te gaan en jezelf niet meer de kans wilt geven om terug te vallen in jouw oude patronen. 
555,-
333,-

Voor twee van de zes weken

Ontdek twee  weken van het programma en besluit daarna pas of je de overige vier weken wilt ontgrendelen voor €344,-
444,-
44,-
Drie dagen Programma

Een voorproefje van Ontpop Je Basis. Leer de #3 cruciale stappen om onafhankelijk en stevig op jezelf te staan. 

Start alvast vóórdat je OJB start en ontvang je aankoopbedrag terug. 

Of plan vrijblijvend een transformatiesessie

Plan rechtstreeks jouw afspraak in om kennis te maken en te ontdekken wat het beste bij jou past.