Ontpop Je Basis + Ontpop Membership

Structuur en houvast om onafhankelijk en stevig op jezelf te staan in de liefde & in relaties

Meteen naar de inhoud
Ontpop aanbod programma's

Ontpop Je Basis

Onafhankelijk en stevig op jezelf staan in de liefde & in relaties

Ontpop je basis

Ik wilde graag gezien worden maar ik zag mezelf niet.

Ik voelde me altijd anders dan anderen. Van kind af aan, voelde ik me nergens echt op mijn plek. Niet in mijn relatie maar ook niet bij collega's of in vriendengroepen.

Jarenlang worstelde ik. Er was altijd onrust, pijn, moeite en verdriet, ik ging door verschillende burnouts, een scheiding en wisselde van banen en bedrijven, in de hoop om eindelijk die rust en erkenning te vinden, gezien en geliefd te worden om wie ik ben. Ik zat compleet vast. Totdat ik tot de ontdekking kwam:

Als ik niet mezelf laat zien en horen, precies zoals ik ben, kunnen anderen dat ook niet.

Mijn leven, het gebrek aan liefde, aandacht, erkenning, genegenheid en rust, alles wat er niet was en wat er niet lukte, was een direct gevolg van hoe ik mij vanbinnen voelde. 

Inhoud programma

Ik cijferde mezelf weg en wist niet meer wie ik was

Ik zette alles op alles om te ontdekken wie ik was en te leren hoe ik gelukkig kon worden, mezelf kon zijn en mensen zou trekken die bij mij passen. Maar dat lukte niet door alleen door met mijn hoofd inzicht te krijgen in mezelf en de situaties en relaties waar ik in zat. 

Inhoud progamma
impostersyndroom

Alle therapie en coaching gaven me te weinig resultaat

Ik ontdekte hoe ik mijn leven gemakkelijk en in korte tijd ècht kon veranderen

Het kostte me meer dan tien jaar aan therapie, coaching, zelfhulpboeken, pijn, moeite, verdriet en energie, om erachter te komen wat er ontbrak en wat er echt voor nodig was om gelukkig te worden van binnenuit, onafhankelijk van externe omstandigheden.

Reviews


Power sessie

Structuur en houvast om je patronen te doorbreken

Vanuit mijn jarenlange kennis en ervaring ontwikkelde ik de Ontpop metode die je leert met Ontpop Je Basis, om mensen zoals ik te helpen, in zes weken tijd structureel te veranderen van binnenuit, om eindelijk voluit en vrij jezelf te zijn en geluk en liefde aan te trekken van binnenuit. De persoonlijke support van het Membership, zorgt voor (h)erkenning, rust, extra commitment en balans en voorkomt terugval in oude patronen.

19 juni start de nieuwe ronde!

Ontpop aanbod programma's

Ontpop Je Basis & Membership

Door dagelijks bewust aandacht te geven aan jezelf met behulp van het online programma, herprogrammeer je jezelf geleidelijk met een nieuwe, verbeterde mindset, leefstijl en zelfvertrouwen, zodat je een stevige, positieve en onafhankelijke basis voor jezelf creëert van binnenuit. 


  • 6 weken (42 dagen!) aan transformerende, stap-voor-stap online video training en houvast

  • Het Ontpop Membership is het abonnement op empowerment en positiviteit om in de juiste staat van zijn te komen en blijven om jouw verandering vast te houden

  • Toegang tot een besloten members groep, wekelijkse online groepsmeetings, extra masterclasses en persoonlijke 24/7 support via de chat.

  • Download journaling opdrachten, geleide meditaties, (boeken) tips en adviezen

  • Toegang tot de besloten Online Community en contact met gelijkgestemden

Klik voor investering

Hoe zien de 6 weken van het programma eruit?

Week 1 - Oase

In week één leer je hoe je weer de veiligheid en geborgenheid vindt in jezelf. Jouw oase, waar je altijd kunt terugkeren en een stevige fundering om jouw nieuwe 'ik' op te bouwen.

Week 2 - Nu ik

In week twee krijg je meer inzicht in jouw patronen en de houvast en tools om jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde terug te krijgen om jezelf weer op één te zetten. De meesten ervaren in deze week al een enorme verandering!

Week 3 - Trouw

In week drie leer je trouw te zijn aan jezelf, zodat je weer op jezelf kunt bouwen en vertrouwen. Je leert omgaan met triggers, negatieve gedachten, woede en bouwt aan jouw persoonlijke waarden en ware authenticiteit. Puur en oprecht zoals je bent.

Week 4 - Plek

Week vier gaat over het weer durven en terug innemen van jouw plek en positie. Fysiek en emotioneel. Je wordt je bewust van welke ruimte jij inneemt of waar je jezelf klein houdt, zodat je geleidelijk aan, meer ruimte voor jezelf zal innemen en je beter op je plek gaat voelen.

Week 5 - Ontdek

In week vijf ga je jezelf weer herontdekken en oefenen met jouw nieuwe 'ik' en jouw persoonlijke grenzen. Je ontdekt het effect van jouw energie en hoe je weer vanuit zachtheid en ontspanning in het leven kunt staan, zonder jezelf te hoeven 'wapenen' of jezelf kwijt te raken.

Week 6 - Power

Tot slot leer je in week zes om van binnenuit, vanuit jouw eigen persoonlijke kracht, met liefde en respect op een effectieve manier jouw wensen, grenzen en behoeften te communiceren. Deze week gaat over veerkracht, kwetsbaarheid, omgaan met conflicten, kritiek of negatieve invloeden van buitenaf. Kortom, dit is de week die jou laat voelen dat jij de wereld aankan, onafhankelijk van wat er om je heen gebeurt!

stuur een bericht

START - Maandag 19 juni 2023

Wat gebeurt er na aankoop?

Bij aankoop krijg direct toegang tot de Ontpop Community en wekelijkse online groepsmeetings voor rust en (h)erkenning bij het loslaten en herstel. De 24/7 persoonlijke support door Fanny helpen je door de moeilijke momenten. Op de startdatum, start je samen met anderen op de en doorloop je het online programma op jouw eigen tijd, maar niet alleen.
Ontpop je basis en verander je leven
€ 1111,-
€ 888,-

Ontpop Je Basis met Membership

Op maandag 19 juni aanstaande starten we met de nieuwe ronde aan de 6 weken die jouw leven en geluk voorgoed kunnen veranderen. 

Laat je werkgever jouw Ontpop Programma vergoeden!

Net zoals de meeste deelnemers dat doen. Er zijn vaak persoonlijke ontwikkelingsbudgetten beschikbaar voor jou. 

Ik heb het je gemakkelijk gemaakt om toestemming te vragen met een heel simpel stappenplan....

Een ander kun je niet veranderen of controleren maar het is echt magisch om te zien hoe conflicten en blokkades verdwijnen, wanneer jij jezelf verandert.

Het is en voelt super krachtig als je voelt dat je je leven weer in eigen handen hebt!