brein positief herprogrammeren

Ontpop Je Basis herprogrammering + Membership support

Ontpop Je Basis is het online 6-weken programma met concrete stap-voor-stap houvast om onderliggende belemmerende patronen en overtuigingen te doorbreken en te herprogrammeren.

De combinatie met twee maanden membership met persoonlijke support & community, zorgt voor de commitment en accountability om het effect te waarborgen. 


LOCATIE -  Online vanuit huis

TIJD - 6 weken intensieve online training + Membership met persoonlijke support

VERZORGING - Blijvend toegang tot online programma in leeromgeving - wekelijkse online. groepscoaching sessies en 24/7 support via app


**BONUS **Het hardcover Ontpop Jezelf  journal werkboek van 280 pagina's  met dagelijkse check-in en schrijfopdrachten, die zorgen dat persoonlijke doelen en overwinningen nog beter in het brein verankerd raken.

Ontpop Je Basis + 2 maanden Membership

999,-
 • Blijvend toegang tot Ontpop Je Basis
 • Jounal hardcover werkboek
 • 2 maanden 24/ 7 support  en wekelijkse online meetings
Meest gekozen

Ontpop Je Basis + 6 maanden Membership

1370,-
 • Blijvend toegang tot Ontpop Je Basis
 • Jounal hardcover werkboek
 • 6 maanden 24/ 7 support  en wekelijkse online meetings
ontpop retreat
€ 900,-

Ontpop Retreat - Powerboost

Met de Ontpop Retreat geef je je medewerker een persoonlijk cadeau om nooit meer te vergeten. Een hele dag één op één aandacht, empowerment en een nieuw perspectief. Deze dag geeft een power boost en nieuwe inzichten, waarvan het effect nog lang doorwerkt. 


LOCATIE -  Den Haag

TIJD - Eén hele dag van 10-16 uur (bij voorkeur op een vrijdag extra plekken in de zomervakantie)

VERZORGING -Exclusieve één op één coaching, strandwandeling, luxe 3-gangen lunch en goodybag


Perfect als relatiegeschenk of voor mensen die extra persoonlijke support kunnen gebruiken

Ontpop Retreat
GARANTIE - Een fantastische ervaring en persoonlijke powerboost voor de medewerker + extra waardering en betrokkenheid tov. de werkgever
€ 2200,-

Ontpop half jaar Programma

Het totaal programma om je medewerker snel weer opgeladen en actief terug op de werkvloer te zien. Dit geeft de ultieme waardering en erkenning. Naast het verkorten en voorkomen van verzuim en een stevige, duurzame basis van persoonlijke ontwikkeling voor de medewerker, ontstaat meer betrokkenheid en nieuwe basis voor een positieve werkomgeving. 


 • Ontpop Retreat
 • Ontpop Je Basis
 • 6 Maanden Membership
 • Ontpop Journal hardcover werkboek
brein positief herprogrammeren
€ 2500,-

Ontpop VIP Traject

Alleen exclusieve één op één support en begeleiding. Snel en effectief, op eigen tempo met zes sessies naar eigen behoefte in te plannen. 


 • Ontpop Retreat
 • Ontpop Je Basis
 • Zes één op één sessies online of live op het strand in Den Haag
 • Ontpop Jounal hardcover werkboek
Ontmoetingsruimte interieur

Een interieur dat verzuim helpt voorkomen

Op zoek naar een oplossing voor klachten over het interieur van jullie medewerkers? 

Te rommelig, te luidruchtig, slecht licht, te koud, te warm, te weinig ruimte, ongezellig...


Herkenbaar? Waar veel mensen werken, zijn er veel wensen. Maar wist je dat het interieur en de werkomgeving een enorme impact hebben op werkprestaties, verzuim, vitaliteit en betrokkenheid van je medewerkers?


Naast Ontpop ben ik opgeleid als interieurarchitect en heb ik een jarenlange ervaring in interieur en inrichtingsprojecten en in het bijzonder gespecialiseerd in de zorgsector. 


Ontdek de voordelen:

 • Verminderde stress: Een goed ontworpen interieur met aandacht voor akoestiek vermindert geluidsoverlast en bevordert een gevoel van kalmte en welzijn. Dit heeft een indirect effect op verzuim.
 • Verbeterde concentratie en productiviteit: Een akoestisch geoptimaliseerde ruimte minimaliseert afleidingen en stimuleert de focus van je werknemers, wat leidt tot verbeterde prestaties.
 • Versterkte samenwerking en communicatie: Een inspirerend interieurontwerp creëert open ruimtes die werknemers gemakkelijker in staat stellen om te communiceren, ideeën te delen en samen te werken.
 • Verhoogde tevredenheid en welzijn: Een aangename werkomgeving verbetert het welzijn van medewerkers, wat resulteert in hogere werktevredenheid en een positieve werkcultuur.


Met mijn professioneel interieuradvies kan ik precies identificeren waar de verbeterpunten liggen en advies geven over concrete én mooie oplossingen.

Vaak kunnen we met creatieve aanpassingen al een enorm effect bereiken!


Daarnaast bied ik de mogelijkheid om een gefaseerd verbeterplan op te stellen.

Grijp deze gelegenheid aan om jullie leef- en werkomgeving een boost te geven en zorg voor blije medewerkers.


Neem hieronder contact op en ontdek wat ik ook op dit vlak voor jullie kan betekenen!

Ontdek wat Ontpop voor jullie organisatie kan betekenen

Ontpop staat voor duurzame, open en wederkerige relaties met al haar klanten. Met een persoonlijke kennismaking zet je de eerste stap voor een mooie samenwerking.  In de regio Den Haag kom ik graag persoonlijk langs! Bel 06 24858165