Wie is Fanny?

"Rust en geborgenheid (terug)vinden in jezelf maakt je vrij!"

wie is Fanny van Ontpop

Wie is Fanny

"Rust en geborgenheid (terug)vinden in jezelf maakt je vrij!"

Mijn verhaal en waarom ik Ontpop startte...

Ik help vrouwen die zichzelf wegcijferen weer onafhankelijk, voluit en ongegeneerd zichzelf te zijn in de liefde & in relaties

Plan een vrijblijvende transformatiesessie. Ook als je nog twijfelt over op welk punt jij staat en voel en ontdek wat het met jou doet.

Ik wilde mensen bereiken en inspireren, liefde en positiviteit verspreiden en hoopte dat ook terug te ontvangen. Maar ik focuste daarbij vooral op de ander en vergat mezelf.

Toen ik ontdekte dat je 'aantrekt' wat je bent en voelt over jezelf, besefte ik dat ik mijn leven precies verkeerd-om had geleefd. Dat was de start van Ontpop!

"Hoe minder ik luisterde naar mezelf,
hoe meer ik mezelf kwijtraakte."

Sprongen wagen of stappen zetten is iets dat in me zit en wat ik niet kan laten. Ik móet groeien en ik móet vooruit. Als ik iets in mijn hoofd heb, dan ga ik ervoor. Ik weet doorgaans ook heel goed wat ik wil en wat niet. En tóch is het ergens misgegaan. Gaandeweg heb ik me teveel laten beïnvloeden door anderen en ben ik van mijn eigen pad geraakt. Puur omdat ik nog niet wist wat ik te bieden had en hoe ik het moest toepassen. Ik verloor mijn eigen wensen en behoeften uit het oog waardoor ik uiteindelijk mezelf kwijtraakte. Dat belemmerde mij niet alleen privé in maar ook in vriendschappen en op mijn werk.
Lees hier meer over mijn persoonlijke verhaal

De enige die mij gelukkig kan maken ben ik zelf. 

Toen ik me dat eenmaal realiseerde besloot ik mijn leven drastisch te veranderen om het beste uit mezelf naar boven te halen en echt gelukkig te worden. Ik was vastberaden om me niet meer te laten afleiden van wie ik voelde dat ik vanbinnen was en ik zette alles op alles om mijn leven te verbeteren.
Mijn hele leven en alle mensen om mij heen, waren ontstaan uit mijn 'oude ik'. De 'ik' die zichzelf alsmaar wegcijferde en die alles deed om alles en iedereen te pleasen, behalve zichzelf. Dus toen ik besloot om daarmee te stoppen, verloor ik ook vriendschappen, die niet meer bij mijn nieuwe 'ik' pasten en die mij belemmerden om verder te groeien.
verlatingsangst en codependentie
jouw relaties als spiegel voor jezelf

De opleiding van het leven

Het kostte mij jarenlang therapie, zelfhulp, stappen zetten richting mezelf, heling, loslaten, persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik deed echt van alles tegelijk om mezelf zo snel mogelijk beter te voelen. Maar het was een hele weg om uit te vinden wat specifiek werkte voor mij. En hoewel mijn familie en goede vrienden er echt voor mij waren, voelde het toch alsof ik er alleen voor stond. Omdat niemand mij ècht begreep.

Hoe dichter ik bij mezelf kwam, hoe meer ik besefte waar het allemaal om te doen was en wat mijn missie is. Mensen zoals ik helpen hun leven en geluk weer in eigen handen te nemen en een community creëren van gelijkgestemden.

Ik heb het pad al vrijgemaakt en kan met mijn kennis en ervaring, anderen helpen, veel sneller terug in hun eigen kracht te komen.

Niet ondanks maar dankzij alles wat er gebeurd is ben ik bij de kern gekomen van wie ik ben en van wat ik voel dat ik 'hier' te doen heb. Dit is voor mij pure zingeving! Eind 2019 startte ik Ontpop om zoveel mogelijk mensen zoals ik te helpen om hun leven om te draaien en zichzelf niet meer te laten afleiden van hun eigen hart en hun eigen pad.

In vrijheid verbonden met onze partners

Ontpop heeft als kernwaarde, de inclusiviteit en empowerment van mensen en bedrijven. Inclusie gaat over het omgaan met grenzen, leiderschap, macht, privileges, conflicten, verschillen en overeenkomsten. Hoe kun je verbinden met anderen en wezenlijke, oprechte relaties aangaan? In gelijkwaardige (privé- en werk) relaties is er een balans in 'nemen' en 'geven', 'Onafhankelijk' en 'samen'. Een manier van samenwerken waarbij iedereen volledig tot zijn of haar recht komt. Daar hoort geluk bij, maar ook verdriet. Hoop en angst. Macht en onmacht. Met als doel: effectief samenwerken met verschillen en elkaar met een open mind versterken. Wij zoeken altijd naar verbinding en samenwerkingen met partners die vergelijkbare doelen nastreven.

kenniscentrum-kind-en-scheiding
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Kenniscentrum Kind en Scheiding

helpt kinderen, ouders, hun netwerk en professionals bij een scheiding.
Jaarlijks krijgen ongeveer 86.000 kinderen te maken met de (echt)scheiding van hun ouders. Vaak verloopt de scheiding goed, soms wat moeizamer. Kenniscentrum Kind en Scheiding helpt mensen op weg en biedt advies voor, tijdens of na een scheiding.
Samenwerking Zorgzaam Scheiden
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Partner Zorgzaam Scheiden

Scheidingsbemiddeling en mediation

Zorgzaam Scheiden bestaat uit een team van ervaren scheidingsbemiddelaars en mediators in het hele land. Zorgzaam omgaan met alle mensen die betrokken zijn bij de scheiding, is de rode draad in alles wat zij doen. 

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Partner Scheidingswijze

Scheidingsbemiddeling en mediation