header aanbod

De revolutionaire, persoonlijke en snelle aanpak
voor veerkracht en groei van binnenuit

Het verzuimbeleid en mediationtrajecten kunnen veel sneller en effectiever

header aanbod

De revolutionaire, persoonlijke en snelle aanpak voor veerkracht en groei van binnenuit

Het verzuimbeleid en mediationtrajecten kunnen veel sneller en effectiever
achtergrond neutraal

Voor Werkgevers en ondernemers

Voorkom en verkort verzuim snel en doeltreffend met herprogrammering

achtergrond neutraal

Voor Mediators
Vereenvoudig mediation bij conflictscheiding en bied extra service, expertise en erkenning

60%

Ervaart een hoge werkdruk

1 op de 4 

Staat op de rand van burn-out

200 dagen

Herstelduur bij psychische klachten

250-400 Euro

Verzuimkosten per medewerker per dag
profielfoto fanny rond
Fanny Willems - Oprichter Ontpop

80% voelt zich veel beter na 2 weken

Met de beproefde Ontpop Methode help ik jullie medewerkers, stevig op zichzelf te staan en blijvend meer veerkracht en geluk te voelen van binnenuit, ongeacht de uitdagingen van het leven. Mijn ervaringsdeskundigheid en persoonlijke aanpak, zorgt voor erkenning, extra commitment en resultaat. 

bewustzijn

Veerkracht van binnenuit voorkomt en verkort verzuim

Verzuim door psychische klachten stijgt enorm. Vooral in de zorg-, onderwijs- en welzijnssector. De kosten per medewerker lopen op van 250 tot 400 euro per dag wat neerkomt op 50.000 - 80.000 euro per jaar per zieke medewerker. Interventie met traditionele therapieën duren vaak lang en zijn soms weinig effectief. Met herprogrammering ontstaat veerkracht en balans van binnenuit. Medewerkers die zelfbewust en veerkrachtig zijn, hebben een goede privé- werkbalans, communiceren effectief en werken goed samen, zijn betrokken en productief.

Snel en blijvend effect met herprogrammering

Snel resultaat

Resultaat in korte termijn ipv langdurige trajecten

focus op vooruit

Doelgericht

Focus op toekomst en mogelijkheden ipv problemen

overal bereikbaar

Online in eigen tijd

Beschikbaar in eigen tijd, vanaf welke plek dan ook

herprogrammeren

Verandering van binnenuit

Blijvende gedragsverandering door herprogrammering

Community

Community, accountability en support met gelijkgestemden

Ervaringsdeskundig

Doorleefde kennis en ervaring is doorslaggevend voor herstel 

Herprogrammeer jezelf

Gezonde organisaties en meer (werk)geluk van binnenuit

Ontpop is voor mensen, die vastlopen in leven, doordat zij zichzelf structureel wegcijferen. Ontstaan en ontwikkeld vanuit eigen ervaring. maken we gebruik van de beproefde methode van herprogrammering, met de principes van kwantumfysica en neurowetenschappen om belemmerende patronen en overtuigingen te doorbreken. Zo ontstaat een duurzame gedragsverandering van binnenuit, wat niet alleen een groot effect heeft op het individu maar ook op de werkomgeving en relaties.

review vrouw die zichzelf wegcijferde

Marieke

Ontpop is de snelweg voor persoonlijke ontwikkeling en zorgt dat mensen stevig op zichzelf staan.

Het geeft houvast en bewustzijn op de thema's die het belangrijkste zijn om vervolgens zelfstandig aan te sturen op meer geluk en welzijn. 

Het persoonlijke contact en de ervaringsdeskundigheid zijn doorslaggevend

Begrip en erkenning zijn een vereiste om open te staan voor herstel en groei. Wat Ontpop onderscheid van anderen is de eigen, doorleefde ervaring. Of het nu gaat om het voorkomen of verkorten van verzuim, het terugvinden van veerkracht en zelfvertrouwen, energie en werkplezier, het ontwikkelen van relationele vaardigheden, een betere privé- en werkbalans, het verduidelijken van de eigen plek en invloed in relatie tot anderen, Ontpop helpt verder. We zijn trots op de snelle persoonlijke doorbraken en levens veranderende effecten die de programma's hebben op de deelnemers.

Zo gaan we te werk

Verbinding met organisatie

Wij hechten veel belang aan de klik met de organisatie daarom maken we graag persoonlijk kennis en bespreken we wat de meest passende aanpak en begeleiding is in jullie situatie. Als vast opleidingsaanbod vanuit het POP budget van jullie organisatie of als directe één op één verwijzing als affiliate partner. Er is veel mogelijk!

Verbinding met medewerker

Persoonlijk contact met de medewerker. Ontpop gaat voor resultaat en werkt alleen samen met mensen die in staat zijn, bereid zijn en er klaar voor zijn om naar zichzelf te kijken en te veranderen. De persoonlijke commitment van de deelnemer bepaalt het succes. Daarom zal er altijd een persoonlijk commitment gesprek plaatsvinden met de medewerker. 

Begeleiding & terugkoppeling

De persoonlijke begeleiding van de medewerkers start. De situatie vooraf en achteraf wordt er een uitgebreide screening gedaan, zodat het effect en de resultaten (zonder vertrouwelijke persoonlijke informatie) met de organisatie worden gedeeld. 

Ontdek wat Ontpop voor jullie organisatie kan betekenen

Ontpop staat voor duurzame, open en wederkerige relaties met al haar klanten. Met een persoonlijke kennismaking zet je de eerste stap voor een mooie samenwerking.  In de regio Den Haag kom ik graag persoonlijk langs! Bel 06 24858165

samenwerking zorgzaam scheiden

Succesvolle samenwerking met mediators

We werken nauw samen met mediators van Zorgzaam Scheiden. Zij zien de meerwaarde van onze begeleiding terug in de weerbaarheid en emotie regulatie van hun klanten, zodat mediation trajecten bij complexe scheidingen gelijkwaardiger verlopen. In een vroegtijdig stadium wordt Ontpop ingeschakeld als sparring partner voor de mediators en voor begeleiding en erkenning van haar klanten, vooraf of gedurende een mediation traject.