Support & begeleiding voor 1,-/dag!

Structuur &  houvast om je leven weer in eigen handen te nemen

relatie revolutie

Ontpop Jezelf Community

Ontvang persoonlijke, ervaringsdeskundige begeleiding en expertise op het gebied van liefde en relaties.

1e maand voor 1,- per dag

Daarna 88,-/maand incl. btw


 • 24/7 persoonlijke support via app
 • Wekelijkse online Powersessies
 • Online community met gelijkgestemden
 • Extra masterclasses en geleide meditaties
stevig op jezelf staan

Stevig op jezelf staan

Rust,  liefde en geborgenheid in jezelf. Laat los, kom thuis bij jezelf en herprogrammeer je denk- en gedragspatronen met dit 6-weken programma. 

888,- incl. btw


 • Online 6-weken programma
 • Inclusief 6 maanden toegang tot Ontpop Jezelf Community
 • Met resultaatgarantie!
Meer weten
Je kunt ook termijnen betalen
retreat helemaal jezelf zijn

Ontpop Jezelf Retreat

Een 'Powerful Getaway', exclusief voor jou! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm de krachtige transformatie. Deze exclusieve ervaring activeert al je zintuigen en biedt 1 op 1 coaching, specifiek afgestemd op jou. Het is een ijkpunt, een dag die je in staat stelt voortaan alles anders te doen en volledig in je kracht te staan.

897,- incl. btw


 • 10-16u - 1 op 1 coaching
 • Luxe 3-gangen lunch
 • Goodybag + Ontpop Journal
Meer weten
Je kunt ook termijnen betalen
vuist

Online VIP begeleiding

Wil je in plaats van de online meetings met anderen, liever persoonlijke online support? Dan kan dat met de VIP online begeleiding met 6 online sessies van een uur. 

599,- incl. btw


 • 6 online privé sessies van 1 uur voor jou alleen
Meer weten
Er is beperkt plek
gegarandeerd

 100% Resultaatgarantie!

Bij geen resultaat na actieve deelname aan Stevig op Jezelf Staan, volledige terugbetaling. Lees hier hoe het werkt. 

ontpop_journal
39,95,-

Ontpop Journal!

In dit hardcover A4 formaat Journal, heb je alle schrijfoefeningen van Stevig op jezelf overzichtelijk bij elkaar als een mooi naslagwerk van jouw persoonlijke groei. Met dagelijkse check-ins, dankbaarheidsoefeningen, journal vragen, omgaan met emoties, bouwen aan je eigenwaarde etc. 
ultimatum

Ontpop Ultimatum complete zelfverwezenlijking met exclusieve support voor jou alleen

Wil je liever één op één support & begeleiding? Maak jezelf klaar voor een totale persoonlijke transformatie, vol positieve energie, erkenning, ondersteuning en persoonlijke doorbraken. Bereik een diepgaande gedragsverandering, ontdek jouw kracht en veerkracht van binnenuit en zie hoe je leven en realiteit mee verandert. Ontpop Ultimatum is een voordeelbundel van de programma's die samen zorgen voor het grootste en meest transformerende effect met: 


 • Stevig op jezelf staan t.w.v. 888
 • Ontpop Jezelf Retreat t.w.v. 897
 • Online VIP begeleiding met 6 één op één sessies t.w.v. 599
 • Ontpop Journal t.w.v. 44,80


Met een totale waarde van 2428,80 met het Ontpop Ultimatum voor 1777,-

Dus een korting van meer dan 650,-!

Ontpop Ultimatum complete zelfverwezenlijking met exclusieve support voor jou alleen

ultimatum

Wil je liever één op één support & begeleiding? Maak jezelf klaar voor een totale persoonlijke transformatie, vol positieve energie, erkenning, ondersteuning en persoonlijke doorbraken. Bereik een diepgaande gedragsverandering, ontdek jouw kracht en veerkracht van binnenuit en zie hoe je leven en realiteit mee verandert. Ontpop Ultimatum is een voordeelbundel van de programma's die samen zorgen voor het grootste en meest transformerende effect met: 


 • Stevig op jezelf staan t.w.v. 888
 • Ontpop Jezelf Retreat t.w.v. 897
 • Online VIP begeleiding met 6 één op één sessies t.w.v. 599
 • Ontpop Journal t.w.v. 44,80


Een totale waarde van 2428,80 met het Ontpop Ultimatum voor 1777,-

Dus een korting van meer dan 650,-!

Meer één op één begeleiding...

Live VIP Begeleiding

 • 6 LIVE privé sessies van 1,5 uur voor jou alleen op locatie in Den Haag

Liever persoonlijke live support? Met de VIP Live begeleiding krijg je 6 live sessies van 1,5 uur, bijvoorbeeld tijdens een mooie strandwandeling!

VIP Live Begeleiding vanaf €888,-

essentieleolien

Ontdek in een 20 min. Soulsessie wat jij ten diepste nodig hebt.

Ondersteun jezelf en jouw groei op celniveau met essentiële oliën.

Laat je werkgever jouw Ontpop Programma vergoeden

Net zoals de meeste deelnemers dat doen. Er zijn vaak persoonlijke ontwikkelingsbudgetten beschikbaar voor jou. 

Ik heb het je gemakkelijk gemaakt om toestemming te vragen met een heel simpel stappenplan....

Veel gestelde vragen

Worden Ontpop programma's vergoed?

Je kunt Ontpop programma's op verschillende manieren vergoed krijgen!
Als je in loondienst bent, kun je vaak via jouw werkgever een vergoeding krijgen. Ik heb het voor jou heel gemakkelijk gemaakt om dit te realiseren met een 3-stappen plan, compleet met concept berichten die je zo kunt doorsturen naar je werkgever. Kijk daarvoor op deze pagina of klik in het hoofdmenu op 'Vergoeding werkgever'. https://ontpop.nl/laat-je-werkgever-het-programma-vergoeden/

De meeste werkgevers stellen namelijk jaarlijks een individueel budget beschikbaar voor ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie.
Ook zijn werkgevers in overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter omdat Ontpop programma's ook kunnen worden ingezet als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of bij een reïntegratietraject.

Voor zelfstandig ondernemers zijn dit 'opleidingskosten' die je kunt aftrekken van de belasting onder bedrijfskosten. Neem contact op met je boekhouder of de belastingdienst voor meer informatie.

Helpt Ontpop mij ècht om in zo'n korte tijd mijn leven te veranderen?

De meesten ervaren binnen 2 weken al een enorm verschil en voelen zich positiever en sterker op zichzelf staan. Ieder heeft andere ervaringen en een andere achtergrond en bij de één werkt het anders dan bij de ander.
Het effect is zo groot als de commitment die je erin stopt. Ik kan je helpen maar je moet het zelf actief gaan 'doen' en toepassen om jouw patronen te doorbreken.
Het veranderen van diep ingesleten patronen vraagt training en doorzettingsvermogen. Ontpop geeft je stap-voor-stap de houvast om patronen te doorbreken, niet alleen voor de duur van een programma maar ook voor daarna. Met het Membership krijg je de persoonlijke begeleiding en support voor zo lang jij het nodig hebt!

Wat maakt Ontpop anders dan de andere coaches, programma's en therapieën waarin ik al heb geïnvesteerd?

Alle hulpmiddelen, lessen en technieken die ik jou leer, heb ik zelf geleerd en doorleefd gedurende mijn eigen proces en jarenlange ervaring. Ik geloof in de wet van aantrekkingskracht en 'Soort zoekt soort' Jij bent niet voor niets hier terecht gekomen en een boodschap, op het juiste moment, van specifieke persoon, kan zorgen voor een persoonlijke doorbraak. Ik ben niet iemand anders, ik ben mezelf. En blijkbaar trekt iets in mij jou aan.
Ik help je niet met 'losse flodders' en hier en daar een sessie. Nee, ik help je structureel jezelf te herprogrammeren, zodat je blijvend je leven kan veranderen.
Ik heb het filter al toegepast van wat niet werkt en deel met jou waarvan ik zelf heb ervaren dat het wèl werkt, specifiek voor het proces waar jij in zit. Daardoor kan ik jou veel kosten, tijd en moeite besparen.
Ik hou van toegepaste spiritualiteit. Bij mij leer je niet alleen je mindset te veranderen maar krijg je de praktische tips en houvast waarvan je de rest van je leven kan profiteren.
Plan een afspraak voor een gratis online sessie en ontdek of het aansluit op jou.

Ontpop je basis en verander je leven

Laat mij je helpen jouw nieuwe leven in te springen!