Ontpop aanbod programma's

Stevig op jezelf staan in de liefde & in relaties

Ontpop Academy helpt je weer voluit jezelf zijn, precies zoals je bent

Ontpop aanbod programma's

Ontpop Academy helpt je weer voluit jezelf zijn, precies zoals je bent

ontpop members
111,-/ maand

Ontpop Membership

Voel jij je nooit echt begrepen, niet gezien en gehoord, alsof je er helemaal alleen voor staat

en ben je voortdurend in strijd met jezelf en anderen?


De online Ontpop Community is de plek waar je niets hoeft uit te leggen en de (h)erkenning en rust vind die nodig zijn om ècht los te laten. Je wordt automatisch lid van de Community bij aankoop van één van de programma's.

Het Ontpop Membership gaat nog een stap verder!

  • Iedere week deelnemen aan de online Members Meeting met Fanny persoonlijk en een klein groepje van max. 6 vrouwen, zodat je de nieuwe, positieve energie en power de hele week kunt vasthouden
  • 24/7 Persoonlijke support, advies en feedback van Fanny via de app!
  • Exclusief toegang tot de Members groep in de online omgeving met informatie, tips en inspiratie in de community


Omdat je het samen deelt met anderen wordt het makkelijker, leuker èn voordeliger in vergelijking met één op één begeleiding. (dat vind je in de VIP upgrade)

 

Dit is jouw eigen groepje peers, dat je helpt in jouw commitment, positiviteit en houvast om ervoor te zorgen dat jij de door jou ingezette verandering zult vasthouden en niet meer terugvalt in oud gedrag maar voortaan lief bent voor jezelf.


ontpop support

24/7 Persoonlijke support

Dag en nacht kun je contact met mij opnemen voor vragen, tips en advies als je ergens vastloopt of ergens tegenaan loopt. Je hoeft het niet alleen te doen!

Ontpop tools

Jouw eigen tempo

Met het Membership kies je zelf hoe lang je toegang wilt houden tot jouw Ontpop trainingsomgeving, de app met alle nieuwe updates en tools.

investeer in je eigen geluk

Community Meetings

Iedere twee weken kun je deelnemen aan de besloten online Community Meeting met de andere Members. Hier deel je ervaringen en kennis en krijg je begeleiding en advies, samen met de groep.

Alles wat je leert is persoonlijk uitgebreid getest en doorleefd. Niet alleen door mij maar ook door de tientallen Ontpop studenten die de programma's volgden. Jij krijgt alleen de tools en handvatten die bewezen effect hebben.

En als je voelt dat jij je leven zelf in de hand hebt, zorgt dat voor een enorm gevoel van vrijheid, geborgenheid & geluk, zodat je ook in de positieve energie van liefde komt en jouw liefde aantrekt. 

Veelgestelde vragen

Worden Ontpop programma's vergoed?

Het goede nieuws is dat je alles of een deel van de Ontpop programma's op verschillende manieren vergoed kunt krijgen. Voor zelfstandig ondernemers zijn die 'opleidingskosten' die je kunt aftrekken van de belasting onder bedrijfskosten. Dat zie je terug in het feit dat je daardoor minder inkomstenbelasting hoeft te betalen. Neem contact op met je boekhouder of de belastingdienst voor meer informatie. 

Als je in loondienst bent, kun je vaak via jouw werkgever een vergoeding krijgen. De meeste werkgevers stellen jaarlijks een individueel budget beschikbaar voor ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. Informeer bij je werkgever, leidinggevende, personeelszaken of check je CAO.
Ook zijn werkgevers in overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter omdat Ontpop programma's kunnen worden ingezet als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of bij een reïntegratietraject. Neem hiervoor contact op met je bedrijfsarts of de Arbodienst. 


Helpt Ontpop mij ècht om in zo'n korte tijd mijn leven te veranderen?

De meesten ervaren binnen 2 weken al een enorm verschil en voelen zich positiever en sterker op zichzelf staan. Ieder heeft andere ervaringen en een andere achtergrond en bij de één werkt het anders dan bij de ander. Welk effect de programma's op jou hebben heeft vooral te maken met hoe zeer jij committed bent om jouw patronen te doorbreken en je voor 100% in te zetten en open te staan voor verandering. Ik weet dat het een grote stap is om hulp te vragen maar als je voortaan een ander resultaat wilt in je leven, is het tijd om het anders te gaan 'doen'. Het veranderen van diep ingesleten patronen vraagt training en doorzettingsvermogen. Ontpop geeft je stap-voor-stap de houvast om patronen te doorbreken, niet alleen voor de duur van een programma maar ook voor daarna. 

Waarom zou ik voor Ontpop kiezen en niet voor iemand anders?

Ik geloof in de wet van aantrekkingskracht. 'Soort zoekt soort' Jij bent niet voor niets hier terecht gekomen.
Alle hulpmiddelen, lessen en technieken die ik jou leer, heb ik zelf geleerd en doorleefd gedurende mijn eigen proces en ervaring. Ik heb het filter al toegepast van wat niet werkt en deel met jou waarvan ik zelf heb ervaren dat het wèl werkt, specifiek voor het proces waar jij in zit. Daardoor kan ik jou veel kosten, tijd en moeite besparen. Plan een afspraak voor een gratis online sessie en ontdek of het aansluit op jou. 

Waar zijn de prijzen op gebaseerd?

Ik weet dat het heel spannend en juist voor veel vrouwen die bij Ontpop terecht komen, zelfs tegennatuurlijk voelt om in jezelf te investeren. Je gaat waarschijnlijk ieder jaar naar de tandarts om te voorkomen dat je kiespijn krijgt of rotte tanden, je brengt je auto voor een APK naar de garage, zodat je weet dat je er veilig mee kunt rijden. De aller belangrijkste relatie, de relatie die jouw leven en geluk bepaalt, is de relatie met jezelf. En daarnaast is ultieme vrijheid, het voelen dat jij kunt zijn wie je bent. Kortom, bouwen aan jezelf, jouw relatie met jezelf en zo veel mogelijk zijn wie jij bent is de beste investering die je kunt doen.