tune2soul-header

Tune in met wie jij werkelijk bent

Omzeil je bewuste brein en verrijk je onderbewustzijn

De nieuwste krachtige manifestatie tool!

Laat je niet meer afleiden door je mind

brein positief herprogrammeren

Met Tune2Soul©

 • Vergroot je je zelfvertrouwen en zelfliefde
 • Overwin je angsten en beperkende overtuigingen
 • Bereik je doelen met meer gemak
 • Trek je meer succes, geluk en overvloed aan
 • Verbeter je relaties
 • Ervaar je meer innerlijke rust en vrede

Wist je dat 95% van je gedachten en gedrag onbewust plaatsvindt?

Dit betekent dat je keuzes, emoties en zelfs je realiteit grotendeels worden bepaald door onbewuste patronen. Deze patronen, vaak gevormd in de vroege kinderjaren of door negatieve ervaringen, kunnen je belemmeren om jouw dromen te realiseren.
herprogrammeren

 Je ego belemmert veranderingen maar met MindShifts wordt dit omzeild omdat het werkt op je onderbewustzijn. 

Tune2Soul is een unieke tool van audio meditatie tracks met door mij persoonlijk ingesproken, specifieke affirmaties. Omdat de affirmaties zorgvuldig zijn gemaskeerd, zijn ze niet bewust waarneembaar maar worden ze wel door je brein worden geregistreerd. Dit maskerende effect is bedoeld als bypass van je bewuste brein / ego, waardoor de affirmaties dieper worden opgenomen door je onbewuste.
profielfoto van Fanny van Ontpop
Fanny Willems, Oprichter van de Ontpop Community & Academy

Ik zocht een eenvoudige manifestatie tool die wèl werkte

Hé, ik ben Fanny. Een paar jaar geleden stond ik op dezelfde plek als jij. Ik had al alles geprobeerd om mijn leven te verbeteren: affirmaties, journaling, visualiseren, mediteren... Maar ondanks al mijn inspanningen bleven hardnekkige onbewuste gedachten mij nog steeds tegenhouden.

Ik verlangde naar een eenvoudige routine die ik moeiteloos kon toepassen in mijn dagelijkse leven en die écht een verschil maakte. Nadat ik subliminals ontdekte en deze dagelijks luisterde, begon ik geleidelijk aan veranderingen te ervaren in mijn mindset en houding. De veranderingen die ik al zo lang wilde maar tot mijn frustratie eerder niet lukte te realiseren, begonnen zich steeds sterker te manifesteren in mijn leven. 

Ik wilde voor mezelf subliminals in het Nederlands opnemen om het effect te vergroten en nu kan ik deze tool delen met mijn Community om een nóg beter en makkelijker resultaat te bereiken.

Ontdek de kracht van Tune2Soul; de sleutel tot het herprogrammeren van je onderbewustzijn en het manifesteren van het leven dat je altijd al wilde.

Luister consistent

Onderzoek toont aan dat het 21 dagen duurt om een nieuwe gewoonte aan te leren, dat geldt ook voor het ontwikkelen van nieuwe overtuigingen in je brein! Luister de Tune2Soul consistent gedurende een langere periode voor het beste resultaat. 

Kijk uit naar bewijs, shifts en veranderingen 

Wanneer je gestart bent met luisteren, houdt dan je ogen open voor de veranderingen en shifts die je kunt ervaren! Manifestaties beginnen vaak bij hele kleine veranderingen in gedachten, waarna je vervolgens steeds meer concreet verandering ziet ontstaan in jouw realiteit. Houd een open mind, heb vertrouwen in hetgeen je wilt shiften en vier de kleine verschillen als je ze begint waar te nemen!

Laat de magie gebeuren!

tune2soul-mentale reiniging 7 chakra healing
14,40 incl. btw

Tune2Soul - Mentale reiniging

Vergroot je veerkracht & energie flow met deze 7- chakra subliminale audio.

Als je gevoelig bent en snel negatieve energieën oppikt van anderen, kun je je vermoeid, down of 'zwaar' voelen. Daarom is het belangrijk om jezelf energetisch dagelijks te reinigen.


 • Ervaar ultieme mentale reiniging met onze krachtige chakra subliminale audio "Mentale reiniging".
 • Laat negatieve gedachten en overtuigingen los en creëer een heldere, positieve geest.
 • Verhoog je mentale focus, concentratie en slaapkwaliteit.
 • Geniet van innerlijke rust en vrede met onze unieke subliminale boodschappen en chakra healing.
 • De affirmaties kun je lezen in de app


Creëer de mentale rust en helderheid die je verdient