Hulp op jouw tweelingzielen reis of twinflame journey

Tweelingzielen reis of twinflame journey

Waar je in een 'normale relatie' je nog bewust of onbewust delen van jezelf kunt wegstoppen of maskeren, activeert een connectie met een tweelingziel een onbeschrijfelijk diepe en onvermijdelijke persoonlijke, spirituele en mentale groei, waarbij alle conditioneringen, patronen en alles uit je verleden en wat niet meer bij jou hoort, moet loslaten. Door (vaak onbewust) elkaars ultieme spiegel te zijn, zullen beiden automatisch gaan ontwikkelen en groeien tot hun meest authentieke zelf en hoogste potentie.

Als je bereid bent dit proces aan te gaan, te accepteren en te laten gebeuren, dan zal je in een steeds hogere frequentie komen en in flow. Als je je echter verzet en weerstand biedt tegen de oncomfortabele gevoelens en emoties die de triggers van het feit dat je elkaar zo spiegelt, dan zal het nog oncomfortabeler worden en langer duren. 

Het lijkt alsof er een hogere macht in het spel is die jullie bij elkaar heeft gebracht en er wordt gezegd dat alles volgens divine timing gebeurt en jullie al voor incarnatie in dit leven zijn voorbestemd om elkaar in dit leven op een bepaald moment tegen te komen, te helpen groeien en gezamenlijk tot jullie hoogste potentie en missie te komen. Niet alleen voor jullie zelf maar om te helpen je omgeving en community te inspireren en met jullie gezamenlijke energiefrequentie te helpen naar een hoger niveau te brengen. 

Omdat het allemaal erg vaag en ongrijpbaar klinkt en je zelf ook denkt dat je gek geworden bent nu je dit allemaal voelt, is het heel moeilijk om hier met mensen over te praten. Het is niet uit te leggen aan iemand die dit zelf niet voelt. 

Daarom is het heel fijn om begeleiding en support te ontvangen in een veilige community met gelijkgestemden! Waar een tweelingzielen reis in de eerste plaats om gaat, is voluit in jouw eigen kracht en potentie staan, precies zoals je bent! En dat is precies waar ik je met Ontpop bij kan helpen, naast dat ik ook ervaring heb met een tweelingzielenreis. Neem gerust contact op voor meer informatie of kijk bij mijn aanbod