journal

Journals & kaartendecks

Lief zijn voor jezelf met leuke en fijne dingen, die inspireren en helpen groeien

ontpop_journal
€39,95

Het Ontpop journal!

Schrijf jezelf jouw nieuwe leven in! Met dit hardcover A4 formaat Journal, heb je alle schrijfoefeningen van Stevig op jezelf overzichtelijk bij elkaar als een mooi naslagwerk van jouw persoonlijke groei.


manifestatie dagboek

Manifestatie dagboek - Willemijn Welten

DIt is een heel fijn journal / werkboek om actief aan de slag te gaan met het manifesteren van jouw dromen. Het helpt je iedere dag om je even bewust te zijn van waarvoor je dankbaar bent en wat jouw intentie is. En zo merk je langzaam maar zeker, dat je hele leven meer wordt gevuld met dankbaarheid. 
Moleskine

Moleskine notebook

Al jarenlang is dit mijn 'all time favorite' notitieboekje. Ik koop iedere keer een ander kleurtje. Het formaat is fijn, het is niet te dik en zwaar en de harde kaft en het elastiek er omheen zorgt ervoor dat de pagina's niet omkrullen. Oh ja, als je het plat legt, ligt het ook echt plat. Dat vind ik vaak heel irritant aan andere notitieboekjes, waarbij je dan niet op de linker pagina kunt schrijven!
kaartendeck

Manifesteren kun je leren - Kaartendeck

Heel mooi geïllustreerd kaartendeck van Willemijn Welten, met 53 kaarten om intenties te zetten aan het begin van de dag. Het geeft je inzicht in welke volgende stap je mag nemen en geeft je weer positiviteit en het vertrouwen om vast te houden aan jouw dromen, zodat je ze kunt manifesteren. 
fluisteringen van de natuur

Fluisteringen van de natuur - Kaartendeck

Dit kaartendeck heb ik al jaren. De kaarten zijn super mooi geïllustreerd en in het boekje dat erbij zit staan uitgebreide omschrijvingen van de kaarten. Als ik even leiding nodig heb, trek ik een kaart en voel ik me altijd even gesteund en vind ik het vertrouwen weer even terug.