fanny-ontpop_in-de-media

Fanny & Ontpop in de media

Interviews voor podcasts, radio, magazines en tijdschriften

In de Podcast van Zarayda over 'jezelf wegcijferen'.

Op 29 juni 2023 was ik te gast bij Zarayda Groenhart in haar Podcast voor de Video Business School. Zarayda werkte jarenlang als presentatrice en programmamaker bij MTV en BNN en sinds 2014 helpt zij creatieve ondernemers zoals ik, om ongegeneerd zichzelf te zijn op video. Samen met nog 3 andere vrouwelijke ondernemers spraken we over het thema dat ons allemaal bond; 'Jezelf wegcijferen'. @zaraydagroenhart

Fanny in Zarayda Podcast

Fanny in Zarayda Podcast

Hier is de video opname van de Podcast

Interview op Radio Aalsmeer over mijn online programma.

Op 25 augustus 2022 was ik te gast bij het radioprogramma Echt Esther, waar ik een uur lang mocht vertellen over Ontpop en mijn online programma. Aan bod kwam de opbouw van het programma en wat deze 6 weken je oplevert. En daarnaast belde Sigrid, één van de deelneemsters in om te vertellen hoe het programma haar leven heeft veranderd! En verder was het heel gezellig met @echtesther

fanny-radio-aalsmeer

Luister het programma terug via deze knop:

fanny-bij-radio-aalsmeer

null

null

null

In Vrouw Magazine van de Telegraaf over 'Eindelijk Vrij' zijn.

Rond Bevrijdingsdag, mei 2020 stond ik met een interview in Vrouw Magazine. In een item over vrouwen die 'Eindelijk vrij' zijn, vertelde ik mijn verhaal over hoe ik mezelf kwijtraakte in mijn relatie, mezelf terugvond en ik niet ondanks, maar dankzij mijn ervaringen nu anderen kan helpen met mijn pad en de lessen die ik leerde. 

samenwerking met mediators en hulpverleners

"Het zijn de meest heftige ervaringen in het leven, die je de grootste lessen leren."

Fanny in Zorgzaam Scheiden Magazine.

zorgzaam_scheiden_magazine

In Zorgzaam Scheiden Magazine over 'Het voorbeeld voor je kinderen'

Met Zorgzaam Scheiden heb ik al een paar jaar een hele fijne samenwerking. Zij verwijzen mensen naar mij door, die in een lastige scheiding terecht zijn gekomen en waarbij sprake is van een ongelijkwaardige situatie. Zo vinden zij in korte tijd erkenning en meer kracht en zo ontstaat er een meer gelijkwaardige situatie zodat er betere, duurzamere afspraken kunnen worden gemaakt. 

Zij geven jaarlijks een mooi magazine uit voor hun klanten en relaties voor voor, tijdens en na je scheiding. De opbrengsten van het magazine gaan naar de Zorgzaam Kids Foundation, van waaruit bijvoorbeeld voor kinderen een bijzonder curator of kindercoach wordt bekostigd als de rechtbank of ouders dit niet willen of kunnen.

Voor de eerste editie schreef ik over mijn verhaal, hoe ik mezelf kwijtraakte en hoe ik mezelf terugvond en daar nu anderen mee help. Niet ondanks, maar dankzij. 

Voor de tweede editie schreef ik een stuk over 'Het voorbeeld voor je kinderen' over het belang van, ook in een scheidingssituatie, te focussen op jezelf en je eigen heling en groei, omdat je er van daaruit veel beter voor je kinderen kunt zijn. 

Het Magazine kun je bestellen via onderstaande knop en zo bijdragen aan de Zorgzaam Kids Foundation. @zorgzaamscheiden

Vraag een interview of lezing aan met Fanny voor je podcast, artikel, video of evenement.

Vul het contactformulier in of klik op de button om te chatten. Vergeet niet om de tijd, locatie, het aantal deelnemers en andere relevante informatie te vermelden.