Video Aspect Ratio: 4:1

Doorbreek je routine met deze Powerful Getaway en ontwaak jouw innerlijke kracht

Versterk jouw eigen kompas en geef jezelf de kans om voluit te leven.

retreat helemaal jezelf zijn

Doorbreek je routine met deze Powerful Getaway en ontwaak jouw innerlijke kracht

Versterk jouw eigen. kompas en geef jezelf de kans om voluit te leven.

Exclusieve begeleiding voor een intuïtieve reis terug naar jou.

Stel jezelf een dag voor waarop jij mag ontvangen...

Een hele dag alleen gewijd aan jou, aan jouw persoonlijke groei en transformatie. Een dag waarop jouw wensen en behoeften centraal staan, en waar je de ruimte krijgt om te ontdekken wat jou diep vanbinnen bezig en tegenhoudt.

Onze reis begint in mijn uitnodigende, lichte huis, slechts op steenworp afstand van het strand. Hier beginnen we met het verkennen van wat er binnenin jou leeft, wat jou tegenhoudt, en waar je naar verlangt. We zetten een duidelijke intentie voor deze dag en we laten de magie ontvouwen.

Vervolgens gaan we lopend de deur uit en wandelen we door het prachtige Westduinpark, waar ik mezelf ook altijd oplaad. De natuur helpt je om los te laten, dieper te duiken, en verder te kijken dan wat je eerder zag. Wandelcoaching brengt je inzicht, terwijl we ongestoord door de natuur lopen en praten.

jezelf zijn

Voelen en weten dat je simpelweg jezelf mag zijn.

Luxe lunch

Weer ruimte, helderheid en openheid voelen om gewoon jezelf te mogen zijn.

Onze wandeling leidt ons naar een voortreffelijk restaurant. Hier worden we getrakteerd op een luxe 3-gangen lunch die al je zintuigen zal prikkelen. De culinaire verwennerij is een metafoor voor wat jij waard bent, wat je jezelf gunt en waar je jezelf mee voedt.

Na de lunch keren we op een verrassende wijze terug naar huis, waar het laatste hoofdstuk van deze dag wacht.

  • Het kan een sessie 'connecting the dots' zijn, waar we jouw levenspad overzichtelijk maken, zodat je weer overzicht hebt en weet waar je naartoe gaat.
  • Het kan een gepersonaliseerde geleide meditatie zijn, die je diep in jezelf brengt.
  • Misschien is het fijn om een energetische reiniging te krijgen om negatieve energie die je bij je draagt los te laten.
  • Of het is een ritueel om symbolisch afscheid te nemen van dat wat je niet langer dient.

Alles is mogelijk en wordt afgestemd op wat zich aandient bij jou. Dat hoef je van tevoren nog niet te bedenken. Je mag jezelf openstellen om te ontvangen.  

Aan het einde van deze buitengewone dag ervaar je ruimte, helderheid en openheid. Je hebt jezelf op een dieper niveau leren kennen en bent klaar om de vruchten van deze reis in de komende maanden te plukken. Hier mag je simpelweg jezelf zijn.

buitengewone dag

Dit is geen doorsnee dag. Dit is jouw dag.

Een dag met een gouden randje.

Ervaringen van klanten

Het was erg fijn, hartverwarmend en kalmerend. Vooral de openheid van Fanny. Het voelde echt alsof ik werd gevierd. De strandwandeling en het lekkere eten waren fantastisch en de geïmproviseerde meditatie was super. Na deze dag lukt het me beter mijn gevoel, wensen en mening te uiten in mijn relatie. Vanuit mezelf en zonder in de aanval te gaan. We zijn nu weer druk met elkaar in gesprek en dat zorgt weer voor mooie dingen en meer verbinding! 

review retreat Lotte
Lotte
Fanny heeft mij op deze dag begeleid in mijn zoektocht naar mezelf, wat vind ik belangrijk, waar word ik gelukkig van? Oude patronen kwamen hierbij naar boven en met praktische handvatten kan ik weer verder. Ik heb hier veel aan gehad en kon maanden later nog teruggrijpen op de inzichten die ik opdeed op deze dag. Ik zou Fanny zeker aanraden om in je eigen persoonlijke ontwikkeltraject te begeleiden. 
Elke
Deze retreat is het geld waard! Fanny is een positief en fijn persoon. Ik voelde me veilig om mijn verhaal te delen en krijg tips, positieve feedback en geloof in mijzelf. Het heeft me geleerd weer positief naar mezelf te kijken, ongeacht de situatie nu. Ik kom meer voor mezelf op en probeer verder te kijken in plaats van alleen achteruit. Kortom, doen!
review retreat
Sandra
vrouw rust
€ 897,-

Ontpop Jezelf Retreat

Een unieke retreat, speciaal voor jou, om een diepgaande reis naar je innerlijke zelf te maken. Ervaar de kracht en wijsheid die diep van binnen altijd al aanwezig zijn, en laat je inspireren en helpen een leven vol groei en positiviteit te ervaren.


  • Één op één persoonlijke coaching van 10:00-16:00u in Den Haag
  • Luxe 3-gangen lunch in goed restaurant
  • Custom dag, intuïtief en aangepast op wat jij het meeste nodig hebt
  • Goodybag met Ontpop Journal
  • Toegang tot de Ontpop Community met gelijkgestemden


Retreat inplannen


Na aankoop plannen we samen een geschikte dag in

Sta jezelf toe om te ontvangen.