herprogrammeren masterclass

Masterclass

Herprogrammeer jezelf voor meer geluk & zelfvertrouwen

Gratis toegang tot 11 juni aanstaande

herprogrammeren masterclass rij

Masterclass

Herprogrammeer jezelf voor

meer geluk & zelfvertrouwen

Gratis toegang tot 11 juni aanstaande

De online Community & Academy

Voor wie zichzelf verliest in relaties en ongezonde relatiepatronen wil doorbreken

Snel resultaat

In een paar weken tijd kan jouw mindset, energie en je leven verbeteren!

Specifiek & effectief

Eenvoudig en effectief aan de slag met de lessen en tools die wel werken

Ervaringsdeskundig

Eindelijk (h)erkenning! Ik en de community begrijpen jou wel.

Hé, ik ben Fanny

Wil jij dat ook? Jij bent niet alleen. Ik help jou jezelf sneller en op een veel fijnere manier terug te vinden en stevig op jezelf te staan.
profielfoto fanny rond
Fanny Willems, Oprichter Ontpop Community & Academy

Van 'verdwenen' naar ontspannen en vastberaden jezelf zijn in relaties

Cijfer jij jezelf weg of verlies je jezelf in relaties? Een paar jaar geleden was ik op dezelfde plek als jij. Ik worstelde eigenlijk al sinds het opgroeien, met veel strijd, onrust, pijn, moeite en verdriet, verschillende burn-outs, een scheiding, wisselingen van banen en bedrijven, allemaal in de hoop om eindelijk die rust en erkenning te vinden, gezien en geliefd te worden om wie ik ben. 


Jarenlang zocht ik naar een manier om echt gelukkig te worden. Maar ik zocht tevergeefs buiten mezelf. Tot ik me realiseerde dat niemand anders dan ik zelf, mij gelukkig kon maken en ik eindelijk ontdekte hoe ik dat kon doen. 

Ik ontwikkelde de Ontpop methode die je kunt leren in mijn online programma Ontpop Je Basis en richtte de Ontpop Community op voor verbinding met gelijkgestemden. Kijk rustig rond bij mijn andere (gratis) programma's en meditaties en bij mijn persoonlijke boeken tips en favorieten.

Ik help jou graag, met veel liefde en ervaring, om veel sneller stevig en onafhankelijk op jezelf te staan met alle kennis en tools die mij daarbij hebben geholpen. 


Het leven is bedoeld om te LEVEN, niet om te overleven en ik geloof dat de wereld een stukje mooier wordt, wanneer je dichter bij jezelf komt, zodat je het beste uit jezelf naar boven kunt halen en meer pure en oprechte liefde en verbinding creëert. In ieder geval voor jezelf! Het is mijn missie en passie om jou daarbij te helpen.

herprogrammeren

Met de Ontpop Methode bereik je in korte tijd verandering van binnenuit

Ervaar de kracht van de Ontpop Methode, die ik ontwikkelde vanuit mijn eigen ervaring, jarenlange onderzoeken en kennis die ik heb opgedaan, ontwikkeling en expertise. Door de principes van kwantumfysica, mindfulness en empowerment toe te passen, creëer je blijvende verandering van binnenuit en kom je in je eigen kracht te staan. Door het herprogrammeren van je brein en het doorbreken van oude patronen, bereik je in korte tijd een merkbare verbetering in je leven en relaties. Ontvang persoonlijke begeleiding en support, en ontdek wat eerder met andere therapieën niet mogelijk leek.

Ontpop Je Vrij

Met Ontpop je Vrij krijg je de kans om in 3 dagen dè drie cruciale stappen te leren die nodig zijn om los te breken van alles waar je geen grip of effect op hebt maar wat jou gevoelsmatig wel  tegenhoudt om voluit jezelf te zijn en in jouw eigen kracht te staan.

gouden kooi

De snelweg terug naar jouw eigen kracht van binnenuit

online power sessie

(In)staan voor je grenzen

Ben je er klaar mee dat jouw grenzen niet worden gerespecteerd en wil je leren hoe je beter kunt instaan voor jezelf en jouw grenzen?

Ontpop je basis

Stevig op jezelf staan

Weer stevig op jezelf staan. Neem de snelweg om in zes weken tijd weer stevig en positief op jezelf te staan, ondanks alles. 
meditatie

Krachtige meditatie

Ga jij nog teveel mee in de (negatieve) energie van anderen en wil je rust creëren voor jezelf? Deze meditatie is super krachtig! 

Laat je werkgever jouw Ontpop Programma vergoeden!

Net zoals de meeste deelnemers dat doen. Er zijn vaak persoonlijke ontwikkelingsbudgetten beschikbaar voor jou. 

Ik heb het je gemakkelijk gemaakt om toestemming te vragen met een heel simpel stappenplan....

Reviews

fanny in auto

Niet ondanks maar dankzij,

ben ik geworden wie ik nu ben

Ik nam mijn leven en geluk weer in eigen handen. Nu jij nog! 

Psst... wordt Ontpop Insider

Dan krijg je gratis toegang tot de online Community en ontvang je tips en tools die Fanny nergens anders deelt en kun je deelnemen aan de maandelijkse Q&A!
50%
Ontpop Insider worden
Krijg toegang tot de online omgeving van de Ontpop Community, ontvang tips en tools die Fanny nergens anders deelt en neem gratis deel aan de maandelijkse Q&A meetings!
Ja, ik wil deel uitmaken van de community en ontvang graag tips en inspiratie die Fanny nergens anders deelt!
Insider worden
Q&A sessie