pure essentie vanuit de natuur
Omgaan met emoties
Fanny Willems
Omgaan met emoties
08/01/2023

Mijn geheime ondersteuning is pure essentie vanuit de natuur

08/01/2023

Er is één ding wat ik je nog nooit eerder heb verteld. Het is iets wat jouw leven en dat van je kinderen zal verbeteren, makkelijker en fijner zal maken. 

Ik vertelde eerder over hoe je gedachten je gevoel bepalen, je energie en je vitaliteit en zo ook het resultaat van jouw gedrag, je houding en je acties. Door je gedachten te veranderen, kun je jouw gevoel veranderen, voel je je fitter, ga je je anders gedragen neem je andere stappen en krijg je een totaal ander resultaat.

Verander je gedachten, dan verandert je leven

Vanuit meer bewustzijn over je eigen gedachten en daarop je gedrag te veranderen, krijg je dus meer grip op je leven en hoe jij het ervaart. Dit alleen al is pure power en wat je stap-voor-stap gaat doen met mijn programma. De voorwaarden voor het succes van de deelnemers is:

  1. Zij hebben een duidelijke intentie en zijn vastberaden om hun realiteit te veranderen en bereid er alles doen wat nodig is om dat te realiseren.
  2. Zij hebben commitment en vastberadenheid en houden vast aan hun intentie. Stoppen is geen optie. Zij houden het momentum erin om echt het bewustzijn te krijgen en hun gedrag te veranderen. 
  3. Zij zijn bewust bezig met het verhogen van hun energie en het verbeteren van hun stemming. Want vanuit een lage, negatieve energie, ontstaat er geen verandering. 

Die derde stap is cruciaal en waar ik je van bewust wil maken! Want alleen met bewustwording van je gedachten en je gedrag veranderen vanuit je hoofd, redt je het niet. 

Verander je energie, dan veranderen je gedachten en verandert je leven

Daarom krijg je naast heel veel tools en houvast om erachter te komen hoe specifiek jij jouw eigen energie en stemming kunt verhogen. Los van wat er allemaal om je heen gebeurt. De wekelijkse online meetings, die je kunt bijwonen met het membership, zijn echte power sessies om jou in die krachtige en positieve energie te krijgen en houden. 

Het is mijn missie om jou te empoweren en krachtig te laten voelen van binnenuit. Als jij je goed voelt van binnenuit, ondersteunt en versnelt dit jouw groeiproces en dat heeft effect op je eigen gezondheid en welzijn en van je kinderen. Het werkt niet alleen top-down, dus van je hoofd en dus met je brein en je verstand naar binnen. Wanneer je de kracht van jouw mind combineert met het veranderen van jouw energie en de frequentie die je uitstraalt naar buiten, krijg je maximaal effect. Je kunt namelijk ook jouw gedrag en gedachten veranderen en beïnvloeden door je stemming en energie te veranderen, dus bottom-up.

Wat je uitstraalt, trek je aan

Daarbij maak je gebruik van de Wet van Aantrekkingskracht. Want de energie die je uitstraalt trek je ook aan. Als jij jouw energie verandert, heeft dit direct effect op je omgeving. Wat ik je nog nooit eerder heb verteld, is dat ik al jarenlang een pure kracht uit de natuur gebruik, als hulpmiddel en aanvulling op de tools die ik je leer in mijn programma, om mijn eigen energie en stemming te verhogen en mij en mijn gezin te ondersteunen van binnenuit. 

Puur natuurlijke essentie en power in een flesje

Mijn geheim is puur natuur, duurzaamheid en super geconcentreerde, hoge frequentie in een flesje, namelijk etherische oliën. 

Al duizenden jaren lang werden etherische oliën gebruikt om levens te verbeteren. Denk aan de Egyptische farao’s, de Grieken en Romeinen, en de oosterse wijsheden en geneesleer.  In onze tijd ligt de focus vooral op medicatie, chemicaliën en allerlei mooie, nieuwe en ook belangrijke ontwikkelingen. Maar waarom zouden we niet nog steeds gebruik maken van dat wat ons het dichtste bij de natuur brengt en wat ons kracht geeft, rechtstreeks vanuit de natuur?

Etherische oliën zijn aromatische, super geconcentreerde en krachtige plantenextracten, die worden verkregen door distillatie of koud persen en 100 tot 10.000 keer geconcentreerder dan kruiden. De heerlijke geuren en oliën dringen door in je lichaam en je limbische brein en hebben zo effect op je emoties, je stemming en ze kennen talloze emotionele en fysieke toepassingen.

Hoe gebruik je etherische oliën?

Ik gebruik ze met een diffuser om een geur te verspreiden en een basis van rust en vertrouwen te creëren voor mij en mijn kinderen. Bijvoorbeeld wanneer ze weer na een paar dagen thuis komen van hun vader en moeten acclimatiseren, wanneer er spanning en onrust in de lucht hangt om te kalmeren of juist om een positieve, enerverende sfeer te creëren. We gebruiken ze ook voor allerlei kwaaltjes, om je af te sluiten voor prikkels en negatieve energie. 

in de verschillende fases van mijn persoonlijke groei en ontwikkeling, zet ik oliën in als extra ondersteuning en stimulans van het emotionele proces. Voor iedere fase, is er een olie die je extra kracht en steun geeft. De geuren brengen je rechtstreeks in een andere stemming en het effect is meer rust en vertrouwen. 

In het begin was ik sceptisch, maar ik ben altijd nieuwsgierig naar dit soort dingen en ben begonnen met een starterkit. Binnen de kortste keren konden en wilden we niet meer zonder thuis! De oliën hebben onze leefstijl veranderd. We zijn ons veel bewuster geworden van alle schadelijke stoffen in medicatie, voeding en cosmetica die we dagelijks gebruiken en leven veel puurder en met respect voor de natuur en onze planeet. 

Wat ik persoonlijk heel gaaf vind, is hoe het zó samenkomt met waar ik voor sta, wie ik ben en wat ik doe. Empowerment, natuur, duurzaamheid, energie en het creëren van een fijne leefomgeving waarin je optimaal tot bloei komt. 

Ik denk dat ik terughoudend was om hier eerder over te delen omdat ik bang was voor oordelen met waarschijnlijk karmische energieën die mij tegenhielden vanuit vorige levens. Ik heb meerdere keren visioenen gehad van mezelf in vorige levens, dat ik mensen wilde helpen en bewust wilde maken van de krachten van kruiden en planten extracten uit de natuur,... maar dat eindigde op de brandstapel en de laatste keer zelfs met een menigte die mij met messen tegemoet kwam en om het leven bracht. Gelukkig leven we niet meer in die tijd! Ik kan er nu wel mee lachen hoe ik als een moderne heks, met mijn heksenketel (de diffuser) en mijn oliën bezig ben om mezelf en anderen te helpen.  

Trillen op dezelfde golflengte 

Elke olie heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Deze frequenties corresponderen met verschillende eigenschappen en effecten van de oliën. Wanneer je in contact komt met de etherische oliën, zal je lichaam gaan resoneren en afstemmen op de frequentie van de olie. Dat houdt in dat je cellen, weefsels en energievelden reageren op de trillingsfrequentie van de oliën. 

Als je eigen trillingsfrequentie uit balans is, kan etherische olie helpen om deze in evenwicht te brengen en te harmoniseren, zodat er meer balans en welzijn ontstaat met positieve effecten heeft op je fysieke, emotionele en spirituele welzijn. De oliën hebben mij persoonlijk enorm geholpen in mijn proces en nog steeds maak ik er dagelijks gebruik van. Dit gun ik jou ook!

Daarom heb ik nu voor iedere week van Ontpop Je Basis een olie geselecteerd die mij persoonlijk en specifiek ook heeft geholpen in deze fase. 

Ontdek zelf wat het met jou en je gezin doet

Waar ik echt héél enthousiast over ben, is dat ik heb besloten om jou dit cadeau te doen! Wanneer je je nu inschrijft voor de start van de nieuwe ronde van Ontpop Je Basis op 4 september aanstaande, krijg je een complete starterskit met diffuser er zonder extra kosten bij!!

De starterskit bevat niet alleen de 6 oliën die aanvullend en ondersteunend zijn bij het groeiproces dat je doormaakt met het programma, het bevat in totaal 11 flesjes olie, een diffuser, een basis olie om het te verdunnen en testers en praktische informatie over het gebruik. 

In het programma krijg je de informatie over hoe je de geselecteerde oliën gebruikt gedurende de zes weken en krijg je informatie over wat je nog meer met de oliën uit de starterskit kan doen. 

En dan nog iets!

Maar dat is niet het enige! Je hebt hem misschien al voorbij zien komen; het hardcover Ontpop Journal werkboek van 146 pagina’s. Om nieuwe informatie en overtuigingen te verankeren in je systeem en te zorgen voor echte verandering is het belangrijk om ze echt met pen en papier op te schrijven. In het Ontpop Journal vindt je de complete verzameling van alle journal bladen, dagelijkse check-ins en schrijfoefeningen die bij het programma horen. 

Alle nieuwe inschrijvers die zich inschrijven voor de ronde van Ontpop Je Basis die start op 4 september aanstaande, krijgen óók het werkboek er kosteloos bij! 

Plan direct jouw vrijblijvende kennismaking voor wanneer ik terug ben van mijn vakantie of schrijf je hier meteen in, als jij deze super transformerende zes weken en deze super waardevolle en fijne bonussen niet wilt missen!

Heb je het programma al gedaan en/of wil jij graag zo'n starterskit? Bestel hem dan hier

Wat nóg leuker is, is dat als je tussen 1 en 10 augustus de starterskit met een Desert Mist diffuser bestelt, er een extra Dewdrop diffuser bij krijgt! Heel fijn voor op je slaapkamer of die van je kinderen! 


YL desert mist diffuser starterskit


Categorieën