Interview in Vrouw Magazine
Kiezen voor jezelf
Fanny Willems
Kiezen voor jezelf
05/06/2020

Interview in Vrouw Magazine

05/06/2020

In een interview in Vrouw Magazine, de zaterdag editie van de Telegraaf, vertelde ik mijn verhaal. Hoe ik mezelf kwijtraakte in mijn relatie. Na mijn scheiding stonden woede en wrok mij in de weg om echt vooruit te gaan. Ik vond een manier om terug bij mezelf te komen en kreeg inzicht in mijn patronen. Hoe ik nu, niet ondanks maar juist dankzij mijn ervaringen andere vrouwen help om hun geluk en leven weer in eigen handen te nemen.

Niet ondanks maar dankzij wat er gebeurd is voel ik mij nu helemaal vrij! Met Ontpop wil ik miljoenen vrouwen die zichzelf zijn kwijtgeraakt in een ongezonde relatie inspireren, motiveren en helpen zichzelf terug te vinden. Terug in hun eigen kracht. Patronen doorbreken en weer voluit, authentiek en gelukkig zichzelf te zijn.Ik heb het pad al vrijgemaakt. Met een helder stappenplan help ik hen weer de regie over hun leven terug te pakken. Om hun leven diepgaand en blijvend positief te veranderen. Ontpop!


Tekst Jill waas I fotografie Brenda van Leeuwen

In de Ontpop Community breng ik mensen bij elkaar die hetzelfde hebben meegemaakt. Hier deel ik gratis tips en inspiratie en worden ervaringen gedeeld. Wil je bij deze groep? Bij het downloaden van één van mijn gratis producten of aanschaf van een programma kom je erbij.

Categorieën