Interview in Vrouw Magazine
06 mei 2020 
1 min. leestijd

Interview in Vrouw Magazine

In een interview in Vrouw Magazine, de zaterdag editie van de Telegraaf, vertelde ik mijn verhaal. Hoe ik mezelf kwijtraakte in mijn relatie. Na mijn scheiding stonden woede en wrok mij in de weg om echt vooruit te gaan. Ik vond een manier om terug bij mezelf te komen en kreeg inzicht in mijn patronen. Hoe ik nu, niet ondanks maar juist dankzij mijn ervaringen andere vrouwen help om hun geluk en leven weer in eigen handen te nemen.

Niet ondanks maar dankzij wat er gebeurd is voel ik mij nu helemaal vrij! Met Ontpop wil ik miljoenen vrouwen die zichzelf zijn kwijtgeraakt in een ongezonde relatie inspireren, motiveren en helpen zichzelf terug te vinden. Terug in hun eigen kracht. Patronen doorbreken en weer voluit, authentiek en gelukkig zichzelf te zijn.Ik heb het pad al vrijgemaakt. Met een helder stappenplan help ik hen weer de regie over hun leven terug te pakken. Om hun leven diepgaand en blijvend positief te veranderen. Ontpop!


Tekst Jill waas I fotografie Brenda van Leeuwen

In de Ontpop Community breng ik mensen bij elkaar die hetzelfde hebben meegemaakt. Hier deel ik gratis tips en inspiratie en worden ervaringen gedeeld. Wil je bij deze groep? Bij het downloaden van één van mijn gratis producten of aanschaf van een programma kom je erbij.

Over de schrijver
Hé, ik ben Fanny, oprichter en eigenaar van Ontpop en moeder van drie dochters. Na mijn scheiding en vond ik de liefde voor mezelf terug en daarmee ook mijn nieuwe partner plus bonusdochter.Door mijn eigen ervaring help ik met Ontpop mensen die zichzelf wegcijferen of kwijtraken in de liefde en in relaties, sneller hun patronen te doorbreken en stevig, onafhankelijk en voluit zichzelf te zijn. Oprecht en puur je eigen hart volgen, zorgt voor helderheid en openheid in relaties en daardoor voor ware liefde en de echte verbinding waar volgens mij iedereen behoefte aan heeft.Iedere dag opnieuw, kom ik weer dichter bij mezelf, ervaar ik het effect daarvan in mijn omgeving en voel ik me vrij om voluit mezelf te zijn. Mijn leven en relaties zijn eindelijk in flow en rust, waar ik eerder altijd weerstand en onrust ervaarde.Uit vele onderzoeken blijkt, dat 'verbinding' en 'eigen regie'/ 'onafhankelijkheid' de grootste factoren zijn voor het ervaren van geluk. Dan weet je hoe belangrijk het is, dat dit stuk in jouw leven goed zit!