succesvol in werk maar machtsstrijd in relaties
Leiderschap
Fanny Willems
Leiderschap
11/09/2023
0

Succesvol in je werk en carrière maar strijd in je relaties

11/09/2023
0

Wanneer je puur en oprecht kunt verbinden met jezelf, kun je pas echt verbinden met anderen en liefdevolle, gezonde en gelijkwaardige relaties aangaan. Dan pas stopt de neiging om eerst te focussen op de ander om hem te helpen helen, uit een poging om zelf de liefde en aandacht te ontvangen die je nodig hebt. Vaak wordt aangenomen dat mensen die in een ongezonde, ongelijkwaardige relatie terecht komen, onzekere, onzelfstandige en afhankelijke vrouwen zijn.

Ik wil hierbij een hele andere kant belichten. Want ik kom dagelijks iets heel anders tegen; 

Vrouwelijke, hoogopgeleide ondernemers of zaken vrouwen, die super succesvol zijn en al hun zaken goed voor elkaar hebben maar ondertussen privé; te maken hebben met een voortdurende dagelijkse machtsstrijd met hun partner of ex-partner en worstelen met ongezonde en ongelijkwaardige relaties. Als je dat herkent. Blijf lezen want je bent niet alleen en ik kan je helpen dit binnen 6 weken te veranderen.

De kern van ‘het probleem’, ligt in de zelfstandigheid, de onafhankelijkheid en het leiderschap, die al vroeg zijn ontstaan, met de overtuiging:

“ik moet het zelf oplossen en zelf doen, want niemand anders doet het voor mij”

Dit is een verdedigingswal, die er niet alleen voor zorgt dat je jezelf beschermd voor vervelende invloeden van buitenaf maar dat je jezelf tegelijkertijd afschermt van positieve invloeden en echte, oprecht en pure verbinding en van de mogelijkheid om ook liefde te kunnen ontvangen. 

In liefdesrelaties leid dit vaak tot het:

  • Proberen te helpen van je partner in persoonlijke groei en ontwikkeling 
  • Het sturen van je partner in een richting waarin jij denkt dat hij op moet, in de hoop dat hij zich beter voelt, zodat hij jou kan geven wat jij nodig hebt. 
  • Het coachen en begeleiden van je partner en tomeloze inzet en begrip in zijn situatie, waardoor je zelf leegloopt
  • Het bemoederen van je partner, omdat je er gefrustreerd van raakt dat hij niet uit zichzelf iets oppakt

Alles vanuit de hoop en verwachting dat jullie meer op één golflengte komen zodat hij kan verbinden op het diepgaande niveau dat jij nodig hebt en jullie verder gelukkig voor altijd samen kunnen zijn.

Het gaat echter om jouw waarden, wie jij bent en waar jij voor staat. Jouw kracht ligt juist in jezelf toestaan om kwetsbaar te zijn. Het laten zakken van de persoonlijke verdedigingswal en het handelen vanuit zachtheid, liefde, puurheid en vertrouwen in jezelf. Kortom, eerst verbinden met jezelf. 

Met mijn programma, help ik je binnen 6 weken tijd weer in verbinding te komen met jezelf, zodat je jouw strijdbijl kan begraven en eindelijk, vanuit rust en ontspanning, voluit kan genieten van jouw leven en jouw huidige relaties kan verdiepen en/ of gezonde, gelijkwaardige relaties aan zal trekken.

In tegenstelling tot reguliere therapie en coaching trajecten, werk ik met wetenschappelijk bewezen technieken en herprogrammering, waarmee ik inmiddels ruim 50 mensen met succes heb geholpen hun patronen te doorbreken en hun leven positief te veranderen.

Plan een vrijblijvende kennismaking of stuur me gerust een persoonlijk bericht via de chat rechtsonder om meer te weten.

Liefs Fanny

Reacties
Categorieën