Terug in je vrouwelijke energie
1 min. leestijd

Terug in je vrouwelijke energie

Een super mooi Chinees gezegde en zo waar! Ok, het zijn spreekwoordelijke bergen die zullen bewegen. Als vrouw ben je tot zóveel in staat. Je hebt de creërende kracht, je bent zachtaardig, staat open voor meningen van anderen, je geeft warmte en liefde, je voelt gevoelens van anderen aan en kunt daardoor mensen met elkaar verbinden.⠀

Mannelijke invloed

De wereld is door de jaren heen overwegend mannelijk geworden. Hard, praktisch gericht, rigide, kil, controle, competitie, haantjes gedrag en allemaal de beste willen zijn en verdeeldheid. Dit zijn allemaal eigenschappen die nuttig en nodig zijn in deze wereld mits in balans met de vrouwelijke eigenschappen.

Balans

Ook als vrouw zijn we door de veranderende samenleving, tijd en drukte in ons leven veel meer in die mannelijke energie gaan leven. Dit is de reden dat je vastloopt. Je verkrampt in angst van ‘hoe het hoort’, probeert alle ballen omhoog te houden en je bent gaan leven op de automatische piloot.

Je raakt geblokkeerd

Jouw energie staat stil. Je bent in een soort slaapstand terecht gekomen. Je leeft wel maar niet ècht. Het voelt eigenlijk meer als overleven.⠀Word wakker! Jouw vrouwelijke energie is bedoeld om te stromen. Jij kunt je eigen leven en dromen creëeren, precies zoals je het zou willen. Jíj bent alles wat je zoekt en wat je nodig hebt. Jij hebt het in je om je leven te veranderen!

Vrouwelijke energie

De wereld heeft jou nodig. Als jij wakker wordt en jouw vrouwelijke energie weer gaat inzetten voor je eigen leven èn dat van anderen, dan kunnen we bergen verzetten. En dat is hard nodig! Dus doe het voor jezelf en de wereld. Ben jij klaar om jouw vrouwelijke energie weer terug te brengen in je leven?

‍Neem nu de eerste stap en plan een afspraak voor een vrijblijvende persoonlijke transformatie sessie.‍ Wordt Ontpop insider en ontvang gratis inspiratie, tips en nieuws en ontvang het e-book gratis in je mailbox.