Terug in je vrouwelijke energie
14 januari 2021 
1 min. leestijd

Terug in je vrouwelijke energie

Een super mooi Chinees gezegde en zo waar! Ok, het zijn spreekwoordelijke bergen die zullen bewegen. Als vrouw ben je tot zóveel in staat. Je hebt de creërende kracht, je bent zachtaardig, staat open voor meningen van anderen, je geeft warmte en liefde, je voelt gevoelens van anderen aan en kunt daardoor mensen met elkaar verbinden.⠀

Mannelijke invloed

De wereld is door de jaren heen overwegend mannelijk geworden. Hard, praktisch gericht, rigide, kil, controle, competitie, haantjes gedrag en allemaal de beste willen zijn en verdeeldheid. Dit zijn allemaal eigenschappen die nuttig en nodig zijn in deze wereld mits in balans met de vrouwelijke eigenschappen.

Balans

Ook als vrouw zijn we door de veranderende samenleving, tijd en drukte in ons leven veel meer in die mannelijke energie gaan leven. Dit is de reden dat je vastloopt. Je verkrampt in angst van ‘hoe het hoort’, probeert alle ballen omhoog te houden en je bent gaan leven op de automatische piloot.

Je raakt geblokkeerd

Jouw energie staat stil. Je bent in een soort slaapstand terecht gekomen. Je leeft wel maar niet ècht. Het voelt eigenlijk meer als overleven.⠀Word wakker! Jouw vrouwelijke energie is bedoeld om te stromen. Jij kunt je eigen leven en dromen creëeren, precies zoals je het zou willen. Jíj bent alles wat je zoekt en wat je nodig hebt. Jij hebt het in je om je leven te veranderen!

Vrouwelijke energie

De wereld heeft jou nodig. Als jij wakker wordt en jouw vrouwelijke energie weer gaat inzetten voor je eigen leven èn dat van anderen, dan kunnen we bergen verzetten. En dat is hard nodig! Dus doe het voor jezelf en de wereld. Ben jij klaar om jouw vrouwelijke energie weer terug te brengen in je leven?

‍Neem nu de eerste stap en plan een afspraak voor een persoonlijk gesprek.‍ Wordt Ontpop insider en ontvang gratis inspiratie, tips en nieuws en ontvang het e-book gratis in je mailbox.

Over de schrijver
Hé, ik ben Fanny, oprichter en eigenaar van Ontpop en moeder van drie dochters. Na mijn scheiding en vond ik de liefde voor mezelf terug en daarmee ook mijn nieuwe partner plus bonusdochter.Door mijn eigen ervaring help ik met Ontpop mensen die zichzelf wegcijferen of kwijtraken in de liefde en in relaties, sneller hun patronen te doorbreken en stevig, onafhankelijk en voluit zichzelf te zijn. Oprecht en puur je eigen hart volgen, zorgt voor helderheid en openheid in relaties en daardoor voor ware liefde en de echte verbinding waar volgens mij iedereen behoefte aan heeft.Iedere dag opnieuw, kom ik weer dichter bij mezelf, ervaar ik het effect daarvan in mijn omgeving en voel ik me vrij om voluit mezelf te zijn. Mijn leven en relaties zijn eindelijk in flow en rust, waar ik eerder altijd weerstand en onrust ervaarde.Uit vele onderzoeken blijkt, dat 'verbinding' en 'eigen regie'/ 'onafhankelijkheid' de grootste factoren zijn voor het ervaren van geluk. Dan weet je hoe belangrijk het is, dat dit stuk in jouw leven goed zit!